Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Rasszistának nevezhető e az...

Rasszistának nevezhető e az aki békességben akar élni egy fehér, keresztény civilizációjú Európában és azt mondja, hogy az afrikai, ázsiai népek a saját kontinenseiken találják meg a boldogulásukat?

Figyelt kérdés

2015. szept. 1. 20:20
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
"Akkor mit keresztényezel, amikor nem vagyunk keresztények?" A fehér ember a keresztény kultúrkörhöz tartozik, függetlenül attól, hogy gyakorolja e e a vallást, ha ezt nem érted akkor sajnállak. Ha végignézed Európát több keresztény templomot látsz mint mecsetet. Egyenlőre.
2015. szept. 1. 21:01
 22/51 anonim ***** válasza:
26%

Nem, mi az ateista kultúrkörhöz tartozunk.

Úgy hogy elég nagy tévedésben élsz.

2015. szept. 1. 21:02
 23/51 A kérdező kommentje:
Te szerintem a túlzottan liberális kultúrkörhöz tartozol.
2015. szept. 1. 21:03
 24/51 anonim ***** válasza:
76%

nos, leszámítva, hogy a civilizáció nálunk elég értelmezhetetlen fogalom, elég vegyes válasz adható erre.

Alapból szép elgondolás a tied is, hogy mindenki maradjon otthon, csak azért vannak itt humanitárius okok is, és te is fel lennél háborodva, ha holnap rakéták repkednének a fejed felett, golyók melletted, és nem kapnál menedéket másik országban.

Nehéz kérdés ez, de sztem európai környezetben is kezelhető az iszlám-kérdés, csak nagyon le kell szabályozni mindent.

2015. szept. 1. 21:05
 25/51 anonim ***** válasza:
18%
Felvilágosult kultúrkör jobban illene ide.
2015. szept. 1. 21:05
 26/51 A kérdező kommentje:
"Nehéz kérdés ez, de sztem európai környezetben is kezelhető az iszlám-kérdés, csak nagyon le kell szabályozni mindent." Pontosan hogyan szabályoznád? Hogyan szereznél érvényt a szabályoknak?
2015. szept. 1. 21:10
 27/51 A kérdező kommentje:
"Felvilágosult kultúrkör jobban illene ide." Ezt értesd meg a vallási fanatikus muzulmánokkal, akik az Európai Iszlám Kalifátus létrehozását tervezik. Rájuk hogyan tudsz hatni a felvilágosult gondolkodásoddal? Ugyanis ateistaként Téged is az iszlám ellenségének tekintenek.
2015. szept. 1. 21:14
 28/51 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem úgy fanatikus minden muzulmán, ahogy minden keresztény a Biblia szerint éli életet, amúgy a Felvilágosult kultúrkört az európaikra értettem.
2015. szept. 1. 21:21
 29/51 tetro ***** válasza:
36%

én több dolgot nem értek a kérdésben. hanem az etnikum nem számít a kérdezőnek, akkor miért kell hogy mindeni fehér legyen?

aztán az sem tiszta számomra, hogy a keresztény civilizációjú Európa mit jelent. konkrétan nem tudok mondani az ismeretségi körömből olyan embert, aki igaz hívő lenne.

az meg egy hülyeség, hogy mindenki maradjon. ne haragudj, de én szeretek világot látni, megismerni más kultúrákat, tudod kicsit szélesíteni a perspektívát. mi ezzel a problémád? akkor már miért ne maradjon mindenki ott ahol született? ózdiak ne rontsák már a levegőt Budapesten...

2015. szept. 1. 21:26
 30/51 anonim ***** válasza:
81%

de és ezt honnan veszed? ki mondta?

" akik az Európai Iszlám Kalifátus létrehozását tervezik."

az egy dolog h nyilván szivároghattak be radikálisabb sejtek is a tömeggel, de azért akik ide menekültek, örülnek ha netán tető lesz a fejük felett és még pénzük is lesz enni. az igazán fanatikus réteg pont hogy nem akar elvándorolni otthonról, azok ott maradnak aztán szépen lövik egymást tovább.

2015. szept. 1. 21:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!