Miért szúrja az emberek szemét a NAGYMAGYARORSZÁGos póló?
Nem csoda, hogy itt tart az ország. Meg kellene nézni az Erdélyi magyarságot, hogy milyen összetartóak! Ott nincsenek olyanok,- mint például ennél a kérdésnél- hogy lehülyézik azt, aki ilyen pólót visel, vagy minek Nagy-Magyarország, vagy minek autonómia?
Egy Székelyföldinek is teljesen más a mentalitása, pedig ők rosszabb helyzetben vannak!
Nem tűntek el. Az én véleményem továbbra is az, hogy egy szép emlék és miért ne hordanám. Voltam vele skban én is, le se sz@rták, mi van rajtam. Voltam erdélyben is, de akkor még kicsi voltam (15) és lepukkantunk a waresszal, és amint az erdélyiek látták, hogy bajban vagyunk (magyarországról jövők a rendszám alapján) rögtön jöttek ki szinte minden házból és aki az utcán volt mind azt kérdezte, tudnak-e segíteni. Most ha ezeknek az embereknek megmondanátok a szemébe, hogy nem akarjuk, hogy ti is magyarok legyetek magyar területen, akkor rajta. Nem csoda, ha nem akarnak esetleges "felszabadítást", mikor ilyen véleménye van SAJNOS sok embernek.
Az igaz, hogy a mostani kormányok amik 89-től voltak, ezzel a kicsivel sem tudnak mit kezdeni, de ha mi magunk nem próbálunk valamit tenni, nem tudom mi legyen az, akkor továbbra is az fog folyni a parlamentből ami eddig. Vagyis nekünk semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!