Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért szúrja az emberek...

Miért szúrja az emberek szemét a NAGYMAGYARORSZÁGos póló?

Figyelt kérdés
Ez sok embernek valami rosszat jelent. De miért? Mit gondoltok azokról az emberekről akik hordják?
2010. febr. 22. 18:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
73%

az olaszokat se Nagy Római Birodalom térképekkel.

:D Ez nagyon tetszett,hozzáképzeltem még egy két dolgot,vizuális tipus vagyok..:D

Amugy osztom az előttem szolok véleményét,ugazábol lesz@rom,de konrkétan értelme nincsen.nem lehet örökké a sirgödör felett ülni , mikor reális esély épkézláb ember szerint nincsen rá hogy visszakapjuk az elcsatolt területeket,felesleges a "szélsőjobbos tiniknek" a seggüket verni a földhöz.

2010. febr. 22. 18:20
 12/77 anonim ***** válasza:
50%
Nekem azért szúrja, mert hülyeségnek tartom ezt az örökös múltba merengést, a száz éves sérelmek felhánytorgatását. Értelmetlen dolog, nem vezet sehova, és elvonja a figyelmet, az energiát a jelenlegi tényleges problémákról. Mondok erre egy párhuzamot. 10 éve ellopták a pénztárcádat sok pénzzel. Nem tudod ki volt, nem sikerült visszaszerezni. Hordanál ma egy olyan pólót, amire az van írva, hogy adják vissza a pénztárcámat? Egyáltalán, miután látod, hogy teljesen esélytelen a dolog, foglalkozol még vele 10 év után? Ha igen, akkor személyiségzavarod van. Na ugyanilyen ez a trianonozás is. Egy kollektív neurózis tünete. Különösen egy fiatalembernél nem értem, akinek a jelenben kellene élni, meg a jövővel foglalkozni. Miért foglalkozik Trianonnal?
2010. febr. 22. 18:22
 13/77 anonim ***** válasza:
61%

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:15

Se szélsőjobbos nem vagyok, se feltűnési viszketegségem nincs, mégis van ilyen pólóm. És megmondom neked, hogy büszkén hordom, és rohadtul de nem irigyellek... ;)

Ilyen esetben már rasszista fasiszta trappista meg a jó ég tudja milyen emberke is vagyok?

2010. febr. 22. 18:23
 14/77 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem könnyen fel lehet vele szedni irredentista jobbikos sunákat a többség ezért hordja, mi másért, már Freud is megmondta a frankót ebben a témában... ;-)
2010. febr. 22. 18:26
 15/77 anonim ***** válasza:
37%
18:20 igen, észak Komáromban volt egy gimis osztálytársam aki ilyen nagy büszke mellveregető magyar, előszeretettel hordta a Nagymagyarországos pólókat, meg szoktam látni egy srácot buszon akinek a dzsekijén is ilyen felvarrók vagy mik voltak, táskája telerakva ilyen kitűzökkel, ami csak lehetett minden piros-fehér-zöld volt rajta MINDIG xD
2010. febr. 22. 18:27
 16/77 anonim ***** válasza:
52%

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:22

Neked Trianon sebe felér egy nyamvadt pénztárcával?

Ejj... látom neked sem szakították szét a családodat...

Sőt, még a rokonaidnak sem kellett a románok elől a csonka országba menekülniük...

Akinek a családja nem élte át Trianont, az persze, hogy nem érti!

2010. febr. 22. 18:27
 17/77 anonim ***** válasza:
68%

"szlovák falu van a Pilisben szóval nem teljesen alaptalanul tették ezt)"

Jah, pl. 907-ben Pozsonyban is ők harcoltak a Kárpát-Medencéért

"mégse látsz egy Szlovákot se "Nagyszlovákiás" pólóban flangálni."

Idősebb vagyok, mint Szlovákia. Nem értem mit akarsz magyarázni.

"Ahogy az osztrákokat se látod OMMes kulcstartóval vagy az olaszokat se Nagy Római Birodalom térképekkel."

Ezt amit próbálsz kigúnyolni, irredentizmusnak hívják. Az osztrákok is követelgetnének az olaszoktól pár km2-t. De mit csodálkozol Trianonon, mikor az ország 3/4-ét elvették? Szerinted az olaszokat,osztrákokat hogyan érintené?

"Ami volt, elmúlt, nem az, hogy zavar-nem zavar hanem egész egyszerűen nincs semmi értelme. "

Jah, ennyi erővel minek is tanítanak történelmet.

Am. kíváncsi lennék, hogy pl Szerbiában mondanál egy hasonló szöveget Koszovóval kapcsolatban. Azt nem tudom, hogy 3 vagy 4darabban mennél haza. Ez a különbség!

Lehet lepontozni!

2010. febr. 22. 18:29
 18/77 A kérdező kommentje:
Mire gondoltál mikor azt írtad szélsőjobb? A Jobbikra? Ha igen tényleg Jobbikos vagyok és igen büszke is vagyok rá. Feltünési viszketegségem viszont nincs.
2010. febr. 22. 18:30
 19/77 anonim ***** válasza:
44%

18:27 ember, példát mondott vágod? A példa sose tökéletes, de én speciel értettem a lényegét.

Ha neked szétszakította, robbantotta a családodat és mindenkidnek menekülni kellett a román szopórémek elől azt őszintén sajnálom, de nálam amúgy ez se indokolja azt, hogy Nagymagyarországos pólót hordjak és EZ volt annak a történetnek a lényege, amit a pénztárcás srác írt nem pedig az, hogy a pénztárca felér Trianonnal (megjegyzem nekem sokkal szarabbul esne, ha elveszne a pénztárcám mint az, ha mondjuk elvennének még némi földet Magyarországtól, már rég nincsenek határok, ugyan úgy járok át Szlovákiába, mint ahogy mondjuk Sopronba, lehet lepontozni).

2010. febr. 22. 18:32
 20/77 anonim ***** válasza:
64%

18:29 és igen, el is értünk a jobbosok kedvenc fegyverneméhez, a kettős mércéhez. Ezzel nem nagyon lehet versenyre kelni mondhat bárki bármit objektíven jönnek a szubjektív "észérvek" úgy, mint "Szlovákiánál idősebb vagyok" höhö.

Szerencsére a cinizmus meggyőzőereje minimális szóval ezzel max az elvbarátaid előtt menőzhetsz, meggyőzni vele senkit nem fogsz.

2010. febr. 22. 18:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!