Miért szúrja az emberek szemét a NAGYMAGYARORSZÁGos póló?
Figyelt kérdés
Ez sok embernek valami rosszat jelent. De miért? Mit gondoltok azokról az emberekről akik hordják?2010. febr. 22. 18:05
31/77 anonim válasza:
Viszont akinek nincsen múltja, annak jövője sincs. ;)
32/77 anonim válasza:
19:06-es vagyok ezzel azt akarod mondani hogy szégyelljük magunkat mert 1000 éves állam vagyunk?
33/77 anonim válasza:
19:20 akkor úszkálj a múltban egész életedben:) helló
34/77 anonim válasza:
Miért baj az , hogy büszke valaki a múltra?
35/77 anonim válasza:
19:21 inkább azért szégyelld magad mert a szövegértésed nulla
36/77 anonim válasza:
19:27 ha csak büszke valaki rá az teljesen jogos. én is az vagyok! de nem benne élek
37/77 A kérdező kommentje:
Szerintem büszkének kell lenni minden IGAZ MAGYAR embernek a múltra. Az 1000 évre, a hősökre... Ez nem azt jelenti, hogy nincs jövőnk. De ahoz, hogy egy biztos jövőt felépítsünk erőt kell merítenünk valahonnan. Én a DICSŐ MÚLTból tudok erőt meríteni. Nem tartom valószínűnek, hogy csak én érzem azt, hogy erőt ad az élethez.
2010. febr. 22. 19:29
38/77 anonim válasza:
De ahogy látom az itteni kolégák, már ha nevezhetem így őket azt se tudják, hogy a moldvai csángók nem imádkozhatnak magyar nyelven a saját istenükhöz. Sőt mi több, ha jól tudom most már magyar nyelvű Istentisztelet sincs számukra.
Mielőtt valaki elkezdene "nagymagyarozni", leszögezem, hogy nem vagyok hívő ember, viszont a csángók azok.
Ja, bocs... egyes tizenéves egyének még azt se tudják, hogy kik azok a csángók, én kérek elnézést!
Nesze neked internet.
39/77 anonim válasza:
Az utolsónak sajnos igaza van. :-(
40/77 anonim válasza:
19:31 ez nagyon szomorú! de attól hogy te a kocsmába nagymagyarország térképes pólóban iszod le magad, még a csángók nem fognak magyarul imádkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!