Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért szúrja az emberek...

Miért szúrja az emberek szemét a NAGYMAGYARORSZÁGos póló?

Figyelt kérdés
Ez sok embernek valami rosszat jelent. De miért? Mit gondoltok azokról az emberekről akik hordják?
2010. febr. 22. 18:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
0%
A foci egy sport de ez kicsit más,bár a te intelligencia szinted lehet h nem választja el a kettőt 1mástól.a 2vh után az ország romokban hevert-mért kockáztatnánk újból?ez nem póker a haverokkal te gyökér!nőljél már fel.
2010. febr. 22. 20:01
 52/77 anonim ***** válasza:

19:57-esnek

Szerintad az autonómia mit jelent??

2010. febr. 22. 20:04
 53/77 anonim ***** válasza:

Autonómia=önrendelkezés

pl: Székelyföldön,Kárpátalján sem ártana.

2010. febr. 22. 20:08
 54/77 anonim ***** válasza:
20:08 mert ez ilyen egyszerű nem? meg az államadósságot sem fizetjük vissza mert mi magyarok vagyunk 1000 évesek ráadásul. mint a gyerekek az oviba ez kell az kell amaz kell és kész. de a következményekbe belegondol valamelyik is?
2010. febr. 22. 20:10
 55/77 anonim ***** válasza:
Kérdezted, hogy mi az autonómia, én pedig leírtam 1 szóval. Azt nem kérdezted, hogy miként lehet megvalósítani, de mindenképp harcolni kellene érte, mert a határon túli magyarság is fogyóban van.
2010. febr. 22. 20:17
 56/77 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 20:04

Egy kérdés.

Támogatnád-e a határon túli magyarság kettős állampolgárságának ügyét?

2010. febr. 22. 20:20
 57/77 anonim ***** válasza:

20:17 - 20:10 vagyok

én nem kérdeztem tőled semmit. pontosan tudom mit jelent az autonómia.

2010. febr. 22. 20:23
 58/77 anonim ***** válasza:

Hali! Szerintem azért, mert szélső jobb oldali emberkéknek tartják őket és esetleg félnek tőlük.

Passz. Nekem pulóverem van kaptam. Hogy ruhára való-e? Manapság már mindent rátesznek ruhára. Én úgy vagyok vele, hogy egy emlék, olyan mint egy régi fénykép, csak sajnos rossz. Attól még nem vagyok divat majom se és náci sem. Akinek nem tetszik az ne hordja!

L.

2010. febr. 22. 20:40
 59/77 anonim ***** válasza:
20:40 szlsőjobboldali emberek és félnek tőlük:DDD mert a gárda pl hihetetlenül félelmetes :DD egész másért röhögik ki csak ezt nem lehet megmagyarázni őskövületeknek
2010. febr. 22. 20:49
 60/77 anonim ***** válasza:
51%
Van egy jó ötletem Jobbikos!Vedd fel a pólód és sétálj benne nyáron,Aradon,Pozsonyban,Szabadkán,Eszéken,Zágrábban,meg ahol mersz,aztán írd le az élményeid!Szerintem nem fogod,mert megetetik veled a pólód és kifordítanak már az első helyen!De ha tévednék,a másodikon tuti!Na van még barom kérdésed???
2010. febr. 22. 21:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!