Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért baj ha utálom a cigányok...

Miért baj ha utálom a cigányokat és a négereket?

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 17:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
53%

"Aki fél, az nem él, ennyit a kockázatról. Csak azt utáld, aki rossz, de rossznak senki nem születik."

Ha Szögi Lajos félt volna, még élne. Érdekes, hogy szerinted ez pont fordítva van...

Nem születik rossznak, csak az első perctől kezdve rossznak nevelik, már amennyire nevelik. Nincs értékrendjük. Nem tisztelnek semmit és senkit. Még a saját környezetüket sem. Még a párjukat sem, meg lehet hallgatni hogyan beszélnek egymással, mint a cigányok. Ja bocs, hisz azok...

Talán egy másik országban élsz, vagy valami kellemesebb környéken? Akkor elhiszem hogy semmi bajod velük! Amíg Budaörsön laktam (15 éves koromig) nekem sem volt semmi bajom a cigányokkal. Ott kevés van és az is viszonylag normális. Aztán Pesten (Erzsébet, Újpalota, VII. ker, Csepel, IX. ker) gyorsan megváltozott a véleményem.

2010. febr. 14. 00:33
 32/71 bumbi02 ***** válasza:
71%
látod te hoztad fel a példát h mért ne általánositsunk, hisz mig budaörsön laktál az ottaniak normálisak voltak.. vannak teljesen normális cigányok is, nem is egy, más dolog h a cigányok döntő többsége tehet a rossz megitélésükröl...
2010. febr. 14. 09:11
 33/71 anonim ***** válasza:
60%
Rákospalota Újpalota szomszédja, itt nem sok problémám van velük. Persze összefutok problémásokkal is, de engem nem piszkálnak. Vagy láthatatlan vagyok számukra, vagy nem tudom, én az egész városban jártas vagyok, világosban és sötétben egyaránt volt és van alkalmam közlekedni problémás környékeken is, rengeteget közlekedtem és közlekedek, és nem kötöttek még belém, pedig köthetnének, fiatal nő vagyok, kicsi, gyengének látszó, de nem. Velem a cigányok eddig csak beszélgettek, normálisan, az utolsó hajléktalantól az elit egyetemistáig.
2010. febr. 14. 09:14
 34/71 bumbi02 ***** válasza:
74%
oké, nem vitatom hogy a cigányoknak kb a 90%át jogos utálni, mert tényleg kötekedőek, utálatosak, bunkok, verekedösek stb... de a maradék 10%ot ne mossuk bele... gondold el hogy te is pl cigány lennél de rendesen tanulnál, dolgoznál, normális lennél... viszont senki se kezelne normálisan mer "csak egy cigány" vagy... ugye hogy nem lenne jó érzés? utáld azokat akik beszólnak, utáld ameikek olaszliszkán voltak gyilkosok, utáld ameik megérdemli, de ne utáld összességében az összes cigányt...
2010. febr. 14. 18:48
 35/71 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk 16 éves gyerekek késeltek még két nő,fehérek voltak mint a fal. Tehát én utálom az összes fehéret.
2010. febr. 15. 16:17
 36/71 bumbi02 ***** válasza:
74%
utolsónál a pont..:)
2010. febr. 15. 19:39
 37/71 A kérdező kommentje:
jaja ezért vannak tele a börtönök cigányokkal...
2010. febr. 16. 00:28
 38/71 anonim válasza:
82%

ne általánosits,a cgiányok s négerek között is a nagy a különbség,nekem nagyon sok néger ismerősöm van,és mindegyik egytől egyig nagyon rendes,barátságos,és közvetlen:)HA vki bántott téged,akkor már ne utáld meg azt a népet:)mindenki más

a négerek meg főképp,...nagyon barÁTsáGOSAk,nekem elhiheted :)de ahhoz nekedis jófejnek kell lenned hozzájuk:)

2010. febr. 17. 02:36
 39/71 anonim ***** válasza:

"utolsónál a pont" - senki nem mondta a fehérek között nincsenek bűnözők, hogyne lennének...

Az arányokkal van a probléma, azzal, hogy ha egy fehér megkérdezi este egy aluljáróban mennyi az idő, akkor jóval kisebb az esélye annak, hogy valójában a telefonomra pályázik, mintha egy cigány. Nekem pl. fényes nappal lenyúlták a mobilom, igaz akkor még csak 17* voltam:)

Tapasztalatom szerint a nőknek max beszólogatnak, a nőknek inkább csak a cigány nőktől kell tartania, de szerencsére talán már ez is viszonylag ritka. Itt is az a helyzet, hogy inkább csak a fiatalabbakra mennek rá. (Barátnőmtől pl. cigány nők akarták elvenni a táskáját a buszon, illetve egyszer meg is ráncigálták, csak azért mert arra járt - mivel arra lakott, de ez már mind több éves sztori, amikor még csak 16-17 volt)

Úgyhogy egyáltalán nem csodálkozom, hogy egy felnőtt nőnek, legyen bármilyen törékeny:) esetleg nincsenek rossz tapasztalatai. Maradjon is így!

*Jobban szeretnek fiatalabbakkal kötözködni, meg azokat lenyúlni akikről úgy ítélik meg hogy "úgyis biztos milliomosok a szülei" vagy "milliomos gxci" - hányszor hallottam ezt is..

2010. febr. 17. 10:20
 40/71 anonim ***** válasza:

"Jobban szeretnek fiatalabbakkal kötözködni"

Mármint ami a városi, utcai cigánykodást illeti. Vidéken viszont az idősekhez törnek be és verik őket agyon, aminek ugyan semmi értelme, de hát nem bírnak a vérükkel.. Érdekes hogy legtöbbször pont a legvédtelenebbeket támadják: a nagyon fiatalokat és a nagyon időseket. Az is érdekes, hogy legtöbbször falkában támadnak.

2010. febr. 17. 12:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!