Miért baj ha utálom a cigányokat és a négereket?
"Aki fél, az nem él, ennyit a kockázatról. Csak azt utáld, aki rossz, de rossznak senki nem születik."
Ha Szögi Lajos félt volna, még élne. Érdekes, hogy szerinted ez pont fordítva van...
Nem születik rossznak, csak az első perctől kezdve rossznak nevelik, már amennyire nevelik. Nincs értékrendjük. Nem tisztelnek semmit és senkit. Még a saját környezetüket sem. Még a párjukat sem, meg lehet hallgatni hogyan beszélnek egymással, mint a cigányok. Ja bocs, hisz azok...
Talán egy másik országban élsz, vagy valami kellemesebb környéken? Akkor elhiszem hogy semmi bajod velük! Amíg Budaörsön laktam (15 éves koromig) nekem sem volt semmi bajom a cigányokkal. Ott kevés van és az is viszonylag normális. Aztán Pesten (Erzsébet, Újpalota, VII. ker, Csepel, IX. ker) gyorsan megváltozott a véleményem.
ne általánosits,a cgiányok s négerek között is a nagy a különbség,nekem nagyon sok néger ismerősöm van,és mindegyik egytől egyig nagyon rendes,barátságos,és közvetlen:)HA vki bántott téged,akkor már ne utáld meg azt a népet:)mindenki más
a négerek meg főképp,...nagyon barÁTsáGOSAk,nekem elhiheted :)de ahhoz nekedis jófejnek kell lenned hozzájuk:)
"utolsónál a pont" - senki nem mondta a fehérek között nincsenek bűnözők, hogyne lennének...
Az arányokkal van a probléma, azzal, hogy ha egy fehér megkérdezi este egy aluljáróban mennyi az idő, akkor jóval kisebb az esélye annak, hogy valójában a telefonomra pályázik, mintha egy cigány. Nekem pl. fényes nappal lenyúlták a mobilom, igaz akkor még csak 17* voltam:)
Tapasztalatom szerint a nőknek max beszólogatnak, a nőknek inkább csak a cigány nőktől kell tartania, de szerencsére talán már ez is viszonylag ritka. Itt is az a helyzet, hogy inkább csak a fiatalabbakra mennek rá. (Barátnőmtől pl. cigány nők akarták elvenni a táskáját a buszon, illetve egyszer meg is ráncigálták, csak azért mert arra járt - mivel arra lakott, de ez már mind több éves sztori, amikor még csak 16-17 volt)
Úgyhogy egyáltalán nem csodálkozom, hogy egy felnőtt nőnek, legyen bármilyen törékeny:) esetleg nincsenek rossz tapasztalatai. Maradjon is így!
*Jobban szeretnek fiatalabbakkal kötözködni, meg azokat lenyúlni akikről úgy ítélik meg hogy "úgyis biztos milliomosok a szülei" vagy "milliomos gxci" - hányszor hallottam ezt is..
"Jobban szeretnek fiatalabbakkal kötözködni"
Mármint ami a városi, utcai cigánykodást illeti. Vidéken viszont az idősekhez törnek be és verik őket agyon, aminek ugyan semmi értelme, de hát nem bírnak a vérükkel.. Érdekes hogy legtöbbször pont a legvédtelenebbeket támadják: a nagyon fiatalokat és a nagyon időseket. Az is érdekes, hogy legtöbbször falkában támadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!