Miért baj ha utálom a cigányokat és a négereket?
18:20
szép kis tündérmese de
sajnos a valóság nem ilyen
"Én nem utálom őket, de az ember színe akkor is fehér.. :D "
Vannak olyan emberek is, akik pl: kreol bőrűek, és mégsem cigányok, ugyan olyan fehér emberek, mint sztem te csak kicsit sötétebb a bőrszínük.És vannak fehér cigányok is, róluk se feletkezzünk meg, és akkor az állításod, hogy- " az ember színe akkor is fehér" -hülyeség. Én is kreol bőrű vagyok, nem cigány [ meg nem keverék ], sőt kifejezetten útálom őket, azt most nem fogom részletezni, hogy miért, mert már előttem megtették páran.
100% magyarnak vallom magam, és stílusban is inkább a "magyarosabb" (pólók,és bakancsot is hordok..stb. ) öltözködés jellemez.
Kérdezőnek : Szerintem nem baj, ha utálod őket, mindenkinek megvan a véleménye, én is kerülöm őket. A négerekkel viszont semmi bajom, mármint nem találkoztam még olyannal, aki bántott volna vagy sértegetett volna.
16/L
17:43 "Nem az a baj, ha utálsz olyat, aki rossz, hanem hogy esélyt se adsz annak így, aki talán nem rossz."
Nem arról van szó, hogy nem adok esélyt, hanem arról, hogy a tapasztalataim alapján (!) nem kockáztatok, nem mindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!