Lesz még Erdély Magyarországé?
Kérdező ha erdélyi vagy akkor hogyan írsz ékezetet?Provokáció csak azt akarja velünk elhitetni hogy Erdélyben senki se akar Magyarországhoz csatlakozni!!!!!
Gondolkozzatok egy kicsit emberek!Lesz még!
22:34 - Ember, hogy te milyen sötét vagy...
Minimális hozzáértéssel is be lehet állítani az ékezetes billentyűzetet akármilyen gépen. Én pl. már Finnországból is írtam ékezettel. Na ezt add össze.
21:10-esnek
Én irok Nagyváradról
Hiába gúnyolódsz,lehet ,hogy román többség maradna,de mivel Erdély ujra Mo. lenne, nem volna akkora szája a románoknak,mint most...Meg amúgyis a magyar lenne az államnyelv.
ma 17:51
aham, mert 1920-ban színromán települések voltak ott, mi?
hát hogy megnyugtassalak akkor se volt ott több magyar... de h ha már igy érdekel
ez 1920as etnikai térkép.. és mily meglepő hogy eddig nem kitaláltam a szám adatokat hanemtényleg a románok vannak ott többségben.. ránézel a térképre és látszanak a mai határok...
és nem csak ott voltak többségben.. magyarország lakosságának csak 40 vagy max 50%a volt magyar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!