Mi a véleményetek az Eva Rezesová ügyben?
Naaa....
A probléma elsősorban, hogy az a személy, aki ittasan beül a kocsiba, majd 160-nal hajt egy a közlekedés biztonságának szempontjából kiemelten fontos útvonalon, ahol közben még a telefonját is használja az már bőven a beleszarok kategória.
Kérdés!
Tudod azt őszintén mondani, hogy egyáltalán nem feltételezhető egy baleset a fenti szituációban?
Mert én nem.
Innentől kezdve meg az én véleményem az, hogy ez nem gondatlanság...
10.48
tévedek? mert hol állítottam ennek az ellenkezőjét? vagy ezt most mégis mire? :D
10.50
hát mivel rengeteg vérgőzös baromságot hordtál össze, nehéz belőle kiszelektálni, hogy melyiket is gondolod komolyan. mivel azzal sikerült érvelned jogászként, hogy a Bors a mérvadó és én biztos a rokona vagyok, ezért épp nem tudlak olyan nagyon komolyan venni.
10.52
itt egyedül te beszélsz mocskos módon. olvasd vissza, aztán rögtön rájössz ki dühöng.
10.51
ez most mégis mire? hol írtam én olyat, hogy ez gondatlanság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!