Vásárolsz még CBA-ban?
Én eddig is igyekeztem kerülni, mert nyilvánvaló volt a számomra, hogy a FIDESZ szekértolóiról van szó, akik ezért cserébe kedvezményeket kapnak, előnyöket élveznek. De miután ez az undorító, visszataszító közleményük megjelent, amiben a dolgozókat a békemeneten való részvételre ösztönzik (utasítják?) a hazánkat eláruló, multiérdekeket szolgáló "a posztkommunista, liberális gazemberek mesterkedései" ellen, teljes bojkottot hirdettem velük szemben hasonlóan az alábbi blog írójához. Hogy jön ahhoz egy munkáltató, hogy így rátelepedve a neki kiszolgáltatott dolgozókra terjessze a visszataszító propagandáját?
Szerintem alapvetően fontos, hogy egy cég maradjon távol minden téren a politikától, illetve hogy a fogyasztó tudja, a vásárlói döntésével (bármilyen pici erőt is képvisel) az adott céget fellendítheti, vagy épp fordítva, csődbe viheti.
Ez, ha úgy tetszik, egyfajta modern szavazás.
Véleményem szerint a CBA régen túlment azon a határon, amin belül kell egy üzleti vállalkozásnak maradnia, ezért elég régóta BOJKOTTÁLOM.
De ez az én személyes vásárlói szavazatom, az én válaszom az adott helyzetre. Kellő vásárlói öntudattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!