Újabb etnikai támadás, hallottátok?
Figyelt kérdés
"Csütörtökön este Soroksáron, csoportosan egy kötéllel hátulról megfojtottak egy kerékpárúton kocogó 36 éves, kisgyermekes családanyát, akivel a gyilkosság után aljas és ember által igazán elképzelhetelen tetteket műveltek az elkövetők! Megerőszakolták. A néma vagy elnémított médiumok egy kétsoros hírben kommentálták ezt a döbbenetes szürnyűséget. A feltételezett elkövetőkről annyit tudni, hogy többen voltak és népes családjukkal folyton terrorizálták lakókörnyezetüket."2013. szept. 30. 04:07
41/44 anonim válasza:
"Tehát nem blöff volt,csak maga lusta utána nézni"
Nevezd meg azt a könyvet, publikációt, bármit, ami azzal foglalkozik, hogy az átlagos roma férfiből mit vált ki egy kocogó nő látványa, és ez miben különbözik attól, ami egy hasonló szociológiai hátterű ázsiaiból, négerből, pirézből kivált.
Nem én vagyok lusta, mert nem én tettem egy állítást, hanem te, és amikor rákérdeznek, akkor csak mellébeszélsz.
42/44 anonim válasza:
Újak vagytok még itt, mi?
Itt nincsenek publikációk, meg források. Itt tinédzser sárdobálás megy. A másikat kell lehúzni, meg fikázni, mindenféle bizonyítás nélkül. A saját álláspontunkkal nem kell foglalkozni, az evidens hogy maga az igazság.
43/44 anonim válasza:
#39. komolyan így gondolod? akkor mia f a sz o mnak változzak b+???? ha így gondoljátok ugyan mind egy milyen vagyok nem. jah roma vagyok és? tán és is bűnös vagyok ??? ne nevettesd már ki magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!