Foglalkoznom kellene a társadalom etnikai elítésével, vagy éljek tovább boldogon?
én nem vagyok rasszista, de osk rossz tapasztalatom van, és én sem jártam volna romával, de régen kinéztem egy srácot a suliban, enyhén volt cigány beütése, de nem érdekelt, mert helyes volt. Sosem beszélgettünk ott, de évekre rá vletlenül rámtalált interneten, ráismertem :)
még mnidig szeretem igazaból, de ő külfldön él, és más párom van most, de tudom h ő volt az igazi.
Nem szeret cigánylnak lenni, és tényleg utálja a rossz embereket, és tudja h a rossz cigányok azok, akik a többi romát lealázzák, az ilyenek miatt veszik őket egy kalap alá, pedig minden etnikumnál van jó ember is, meg rossz is. _Neki még a családja is aranyos, szorgalmas, tiszta. Sokan irigyelhetnék és követhetnék a példáját.
Sose hallgass a külvilágra, ne hagyd el emiatt. Ha tényleg rendes veled és szeretitek egymást akkor neo kozz másoknak örömet azzal, hogy szétmentek.
Jesszusom! Nehogy már megedd a politikai pártok félelemkeltő dumáját a Jobbikkal kapcsolatban. Semmi nácizmusról szó sincs. Radikálisok, de nem nácik.(megjegyzem: MÉGHA azok is lennének, azért, mert 3 mandátumot szereztek az EP-ben, attól még senkit sem fognak deportálni - és hasonlók)
Nyugodtan legyél együtt a pároddal, hiszen őt szereted!
Mutassátok meg a nagyvilágnak, hogy milyen szép pár vagytok/lehettek!
Sok boldogságot kívánok!
Én is félig roma (vagy cigány, ha úgy tetszik) vagyok. Sosem sajnáltam, mert nőként az előnyösebb tulajdonságokat örököltem:) Remélhetőleg hamarosan magyar szakos bölcsész leszek. Soha nem ért semmi negatív a származásom miatt, de valószínű: szerencsés vagyok. A párom apja nagy magyar, mielőtt nem ismert nem örült a kapcsolatnak, ami miatt én nem haragudtam rá, mivel tudtam, hogy később még ő fogja sajnálni a korábbi gondolatait, viselkedését.
Boldognak érzem magam így... és őszintén szólva egy-egy cigány nő/férfi viselkedésétől sokszor hányingert kapok. Pimaszak, gonoszak és buták. Ezzel kellene tenni valamit és hiába mondják sokan, hogy nem a származás a lényeg.. DE sajnos számít, mivel teljesen másképp nevelkedik egy roma, mint egy nem roma..ezért van ennyi előítélet. Sokszor joggal.
Viszont a gyerek sok esetben (nem mindig) olyan lesz, mint a szülei. Ha nekik nem fontosak az erkölcsi értékek, a tiszta, rendes ház..a magyarság szeretete (irodalom, történelem..stb.) akkor a gyereknek sem lesz fontos..ez persze már nem függ a származástól.
Szóval olyan életet élhettek, amilyet csak szeretnétek..ne foglalkozz a rosszakkal..mert az a lényeg, hogy ti boldogok vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!