Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a multikultu...

Mi a véleményetek a multikulturalizmusról?

Figyelt kérdés

Nekem semmi jó véleményem nincsen róla , nagyon rossz , undorító.

Az európai törvények meg abszolút nem valók egy multikulturális környezethez , nincs meg az a szigor.

2013. jan. 18. 16:33
1 2 3 4
 21/38 Patrik24 ***** válasza:
32%

20.

Magyarországon nincs multikulturalizmus!

Franciaország, Egyesült Királyság és Németország az ahol van (máshol is van, de csak ezekről van tapasztalatom). Én arról beszélek, és ahol elindul a folyamat ott is az lesz mint az általam említett 3 országban.

2013. jan. 18. 17:42
 22/38 A kérdező kommentje:

Ha úgy gondolod hogy a hiba bennem van akkor miért erősödik ily mértékben a bevándorló ellenesség Európában.

A franciák meg már a deportálásukat tervezik pedig akik nekem ezt mondták ők nem szélsőjobbos műveletlen kopaszra borotváltak.

A többségük egyetért hogy a multikulturalizmus rossz.Mikor Budapesten jártam , nagyon megörültek hogy szinte sehol nem látni csadorban vagy burkában futkározó embereket.

2013. jan. 18. 17:44
 23/38 tetro ***** válasza:
32%
Magyarázd már el nekem, hogy miért fáj az neked, ha valaki csadorban jár, vagy turbánban, vagy usánkában, vagy bőrnadrágban...
2013. jan. 18. 17:55
 24/38 Patrik24 ***** válasza:
30%
Nem az fáj, hogy ki miben jár, hanem az, hogy jelentős részük intoleráns az adott ország kultúrájával szemben, élősködik a szociális hálón, városrészeket tesz tönkre, rasszista a fehér lakossággal szemben, rontja a közbiztonságot, és a bűnözés magasabb jóval a körükben.
2013. jan. 18. 17:59
 25/38 anonim ***** válasza:
49%

"Magyarázd már el nekem, hogy miért fáj az neked, ha valaki csadorban jár, vagy turbánban, vagy usánkában, vagy bőrnadrágban..."

Mert, ha egy országban ők kerülnek többségbe (márpedig a szaporodási statisztikák alapján előbb-utóbb az lesz), akkor ők biza nem lesznek ilyen toleránsak, és Neked (ha nő vagy), vagy a feleségednek (ha férfi vagy) is csadort kell viselned.

2013. jan. 18. 18:20
 26/38 tetro ***** válasza:
33%
Szóval azért utáljuk őket a csador miatt, mert ha majd ők lesznek többen, akkor ők is utálni fognak minket? :DDDDDd
2013. jan. 18. 18:25
 27/38 Patrik24 ***** válasza:
36%

26.

Látom csak arra válaszolsz amibe bele tudsz kötni. A tények amik nem kedvezőek a multikulti pártiak számára figyelmen kívül vannak hagyva. Öreg, hatásos taktika:D

2013. jan. 18. 18:27
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Írtok itt toleranciáról, csadorról, rasszizmusról, stb. Valóban, a muszlim bevándorlóknak sokkal nehezebb az integráció a többi civilizációs háttérrel rendelkezőkhöz képest. Ezzel kapcsolatban szerintem két hibát vétett Európa, ami miatt ez a tarthatatlan helyzet kialakult:

1) A Maghreb-országok sokszor írástudatlan, iskolázatlan a vallását radikális módon értelmezőket bátorította a bevándorlásra. Ezzel szemben az USA-ban általában inkább a tanult, higgadt és kimért szakembereket engedik be a muszlim világból-

2) A szociális háló: Európában (nyugat) annyira túlterjedt a szociális juttatások köre, hogy az nem ösztönöz a beilleszkedésre, nyelvtanulásra stb. Gyakorlatilag egy-egy generáció a "külvilág" érintése nélkül el tud éldegélni csak segélyen. Ez káros, a bevándorlóknak és a befogadóknak is. Hogy csak egyet említsek: ezek a szociális transzferek az adózó munkásokat húzzák le. Az USA-ban viszont aki nem dolgozik, az majdnem hogy éhen döglik. Tehát muszáj legalább annyira beilleszkednie adott muszlimnak, hogy munkát tudjon vállalni, sőt a nyelvet is valamennyire beszélnie kell. Ezzel szemben Európában sokszor a harmadik generációs bevándorló sem tudja az országa nyelvét.

De emiatt hibáztatni a multi kultit? Ez töményen a döntéshozók hibája! És ez így fog addig maradni, amíg Európa tévesen ragaszkodik ehhez a "szociális" Európa nevű kommunista-csökevény mutatványhoz. Ez a véleményem!

2013. jan. 18. 18:28
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Tessék szépen szaporodni akkor.
2013. jan. 18. 18:31
 30/38 anonim ***** válasza:
23%

Ha még csak az érdekes kultúráját hozná, senkit nem zavarna. Csak az hogy élősködnek és kirabolgat mindenféle munka elől menekült az már kicsit kellemetlen származástól függetlenül.

És igenis, felháborít ha valaki csadorban jár. Azt a mélységes primitív állatias elnyomást amikre nem kényszerítenek egyeseket, férfi vagyok, de ez engem is fölháborít. Ezt valamelyik muzulmán úgy magyarázta hogy a "hús tehet róla ha megeszik, mért nem takargatta magát." Vagy ez rendben volna?

Hidd el, hogy nem a legjobb emberek szoktak tömegesen menekülni másik országba, lásd a kanadai "új mádzsárok" esetét, a francia "új mádzsárokat", de nem is kell messze menni, mert vannak nekünk ukrán, szerb, meg mindenféle "menekültjeink", és még csak majd most jön a legjava.

2013. jan. 18. 18:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!