Mennyire hihető hogy Orbán és családja valamint baráti köre állami pénzek és csalások nélkül lettek milliárdosok?
Figyelt kérdés
ma 08:09
1/2 anonim 

válasza:

Simán, csak prolik hiszik azt, hogy az üzlet csalás.
2/2 anonim 

válasza:

Én Felcsút mellé születtem. Ott van ma is a családi házunk, a körzeti orvosom Felcsúton volt nagyon sokáig, kb az egész térséget ismerem és a családom is ismeri.
Már az első kormányzása alatt maga, Felcsút annyit fejlődött... új kocsibejáró volt minden putri előtt, új aszfalt, városháza stb.. Lehet mondani, hogy mi a baj azzal, ha fejlődik a vidék, igen, fejlődik, csak a probléma ott van, hogy a Felcsút mellett lévő Alcsútdoboz, Tabajd, Baracska, ma is pont ugyanolyan lepusztult, mint 30 éve volt Felcsúthoz képest. Én mindenkinek csak azt ajánlom, hogy akit kicsit is érdekel a valóság, látogasson el a környékre, mert, ha nem járt még itt és nem tudja, mi van erre, az tényleg csudát fog látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!