Nem kettős mérce hogy míg a jobboldaliak lenézik azokat a fiatalokat akik bölcsész szakot végeztek, addig milliárdos állami támogatással tömik az egyházakat és a papokat?
A vallásnak van valami haszna. Kapaszkodót nyújt az embereknek a nehéz pillanatokban. Vallás nélkül sokkal több lenne az alkoholista, a drogos és a mentálisan zavart ember.
A bölcsészeknek nincs semmi hasznuk. Hamburgert sütni diploma nélkül is lehet.
2# Hogy lehet, hogy a VILÁG ÖSSZES országából magyarországon a legtöbb az alkoholista? Vagy a pedofil, köpönyegforgató, vidéki keresztények a templom után hazamennek, beb4sznak aztán jól megverik az asszonyt?
Ez a magyar jobb oldal és a kereszténységük.
"Hogy lehet, hogy a VILÁG ÖSSZES országából magyarországon a legtöbb az alkoholista?"
Sehogy. németországban van.
Akár tetszik, akár nem, a bölcsésztudományok egy jelentős része olyan, amire nincs igény.
Nem tud vele mit kezdeni a piac.
Sokan csak azért teszi le,hogy elmondhassák, diplomások.
Én a Fideszt sem értem,hogy nyomnak egy csomó állami pénzt sok még sok filozófus képzésre, szabad bölcsész képzésre.
Ugyanis, abban a kormány dönt,hogy mire ad állami támogatást (állami ösztöníjat), nem az egyetem.
Sokkal több piaci szemléletre lenne szükség, amikor ezeket az állami helyeket meghatározzák.
Az USA-ban még fokozták is ezt a bölcsész bizniszt.
Vannak olyan szakok, mint women studies, gender studies,Critical race theory studies...stb
Szintén semmit sem érnek.Azért léteznek,hogy az amúgy segg hülye, semmihez sem értő liberálisok elvégezhessék és elmondhassák, "diplomások".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!