Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Te szerinted megéri azt a...

Te szerinted megéri azt a több mint 80 milliárdot az állami közmédia amit rá fordítanak? Szoktad nézni? Megvagy vele elégedve?

Figyelt kérdés
2016. szept. 13. 10:54
 1/7 A kérdező kommentje:
(Évente 80 milliárd)
2016. szept. 13. 10:55
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
Fölösleges az összeget nézni. A célt és vele összevetve az eredményt kell nézni. Cél alatt nemzetközi közmegegyezéssel elfogadott igényeket értek. Nem vitatom továbbá, hogy a megbízóknak (finanszírozóknak) is vannak céljaik, mint ahogy a rablógyilkosoknak is. Ezért definiáltam, mit érdemes cél alatt érteni.
2016. szept. 13. 11:00
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
Orbánéknak,alighanem igen.A tv-nézőknek kevésbé.Őszintén szólva,én a sportközvetítéseken kívül,már ritkán kapcsolok oda.Igaz,tv-t is egyre ritkábban nézek.
2016. szept. 13. 11:10
 4/7 Gotland ***** válasza:
79%

A trafikmutyit soha nem említették meg.

A földmutyit soha nem említették meg.

A stadionmutyit soha nem említették meg.

Ráhel és Tiborcz saját lábon állását soha nem említették meg.

Az oktatásból kivont összegeket soha nem említették meg.

Az MNB milliós fizetéseit soha nem említették meg.

Andy és Habony milliárdjait soha nem említették meg.

A 0,000000001 százalékos gazdasági növekedést ezerszer elmondják, de arról soha nem beszélnek, hogy a fidesz óta folyamatosan 300 fölött van a forint az euróhoz képest.

A migránsozás (ami ugyebár inkább külpolitika) 95 százalékban lefedi a műsoridőket, belpolitikáról csak akkor van szó, ha az ellenzéket lehet ekézni. A kormányt soha.

A tanártüntetéseket, vagy az egészségügyi dolgozók követeléseit is megpróbálták negatív színben feltüntetni.

Ez lenne a köszmédia feladata?

2016. szept. 13. 11:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Mivel én, nem vagyok a húsos fazék közelében, nekem nem éri meg. Ahhoz túl öreg vagyok, hogy ilyen adásokat nézzek. Nekem mindegy, köz, nem köz TV, egyiknek sem hiszek.
2016. szept. 13. 11:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Csak közmédiát nézek, és Tilos rádiót hallgatok. Meghallgatom mindkét felet és levonom a következtetéseket. Nem írom le, mit, mert törölnek! :)

Egyébként elégedett vagyok.

2016. szept. 13. 11:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem

Nagyon, nagyon ritkán amikor valami jó film megy.

Nem

2016. szept. 13. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!