Mi a véleményetek a multikulturalizmusról?
Nekem semmi jó véleményem nincsen róla , nagyon rossz , undorító.
Az európai törvények meg abszolút nem valók egy multikulturális környezethez , nincs meg az a szigor.
Csak az a baj hogy bizonyos kultúrák nem férnek meg egymás mellett , nem tolerálják egymást és nincsenek ösztönözve az asszimilálódásra.
Hisz a cél az lenne hogy legyen új munkaerő amely oly hatékony mint az őslakosok vagy hatékonyabb, nem?
Ha összeraksz egy országba 3 millió magyart 3 millió németet meg 4 millió lengyelt , ott semmilyen probléma nem lesz mivel hasonló kultúrák.
A demokrácia csak egy homogén társadalomban vagy hasonló kultúrák között működhet rendesen.
Hátrányai?
Csak hátrányai vannak.
-A bűnözési ráta megnövekedése az egyik.
-Kultúrák közötti konfliktus.
-Hogyha elharapózik a helyzet akkor a bevándorlók kiszoríthatják az őslakosokat.
Lehet nem szeretni és nehéz elfogadni...
De Iránban és Észak-Koreában nincs multikulturalizmus.
Az internet terjedésével a határok kinyitásával ez létezik és létezni is fog.
Egy karikatúra jut eszembe amit néhány éve láttam:
Egy kőkorszaki törzs feje, a tűz mellett a gyűlésen panaszkodik a többieknek, hogy mióta megépítették a szomszéd faluba vezető utat mennyire utálja a kulturális sokszínűséget. :))
Van rossz tapasztalatom.
Belgiumban , Brüsszelben jártunk , bár barátommal és lehet hogy egy rossz városrészbe mentünk vagy nem tudom de mindenki végigmérte a lányokat és valaki megkérdezte hogy miért nem viseli azt a fejkendőt micsodát , nem jut eszembe a neve.
A pillantásaikkal megtudtak volna ölni.
Könyörgöm ez Európa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!