Mi a bajod a woke ideológiával?

Liberálisként mondom hogy túlzásba lett ez véve. Persze ne legyünk rasszisták meg homofóbok, de hogy egy viccet sem lehet elsütni mert beszólnak érte...
Illetve a migráns kérdés. Aki nem tud beilleszkedni az Európai kultúrába a valláskárosultsága miatt az igenis hagyjon minket békén.
Ezért néznek már engem hülyének mikor mondom hogy liberális vagyok, mert azt hiszik én is azt pofáznám hogy 72 gender van és hogy hajoljunk térdig a feketék előtt.

2, az még a magukat liberálisnak hirdetőknek sem jutott eszébe, hogy jobbat kellene csinálni? Mi van nálunk? Rákay Kálmán, meg Elqrtk, meg Demeter Szilárd?
Jobbat kellene csinálni és nem másokat kritizálni.

Nekem az a bajom, hogy nem szakemberek bírálják felül ezt a fogalmat.
Ontják magukból a 20-on éves médiaszakos Lucák, Fruzsinák, Barbik, stb-k a woke-os cikkeket, a rengeteg élettapasztalatukkal.
Hogy milyen legyen a család, hogy udvaroljon egy férfi, hogy éljenek emberek.
De ez is csak az internettel kapott szárnyra, lecseng hamar, mert letörik a szarvát.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!