Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a bajod a woke ideológiával?

Mi a bajod a woke ideológiával?

Figyelt kérdés
Alapjáraton Nyugaton (mondjuk nálunk is), a kisebbség évtizedek óta növekszik. Eljön azaz idő, amikor a kisebbségbe kerül Nyugaton mindenhol a fehér nép. Ezek alapján miért ne lenne joguk ahhoz, hogy pl. a feketék, arabok, stb. jobban legyenek reprezentálva a médiában? Ez ugyanaz, amikor a fehér ember elindult felfedezni Amerikát, és teljesen háttérbe szorították az őslakosokat, amint többségbe kerültek.
ma 09:02
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
Az, hogy, amig a magyar kormány nem kezdett el hirdetést feladni napi szinten róla a politikaival, addig ezt egy wake up és coke szómontázsnak gondoltam, semmi másnak.
ma 09:04
 2/7 anonim ***** válasza:
70%

Liberálisként mondom hogy túlzásba lett ez véve. Persze ne legyünk rasszisták meg homofóbok, de hogy egy viccet sem lehet elsütni mert beszólnak érte...

Illetve a migráns kérdés. Aki nem tud beilleszkedni az Európai kultúrába a valláskárosultsága miatt az igenis hagyjon minket békén.

Ezért néznek már engem hülyének mikor mondom hogy liberális vagyok, mert azt hiszik én is azt pofáznám hogy 72 gender van és hogy hajoljunk térdig a feketék előtt.

ma 09:11
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Nekem? Semmi. Ha nem mondják a hírekben, hogy ilyen létezik, nem is tudok róla.
ma 09:13
 4/7 anonim ***** válasza:

2, az még a magukat liberálisnak hirdetőknek sem jutott eszébe, hogy jobbat kellene csinálni? Mi van nálunk? Rákay Kálmán, meg Elqrtk, meg Demeter Szilárd?

Jobbat kellene csinálni és nem másokat kritizálni.

ma 09:17
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
Csak annyi, hogy nem szeretem, ha diszkriminálnak a bőröm színe, a nemem vagy a vallásom miatt.
ma 09:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a bajom, hogy nem szakemberek bírálják felül ezt a fogalmat.

Ontják magukból a 20-on éves médiaszakos Lucák, Fruzsinák, Barbik, stb-k a woke-os cikkeket, a rengeteg élettapasztalatukkal.

Hogy milyen legyen a család, hogy udvaroljon egy férfi, hogy éljenek emberek.

De ez is csak az internettel kapott szárnyra, lecseng hamar, mert letörik a szarvát.

ma 09:51
 7/7 anonim ***** válasza:
3# Lepontozhattok, de tényleg nem tudtam a szó létezéséről, amíg a médiában nem hallottam róla. Egyébként, én csak egy sima meleg vagyok, az nem tudom, mennyire woke..
ma 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!