Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A liberálisoknak miért mániáju...

A liberálisoknak miért mániájuk ez a woke ideológia?

Figyelt kérdés
Régen nem erről szólt a liberalizmus. Jó dolgukban már nem tudnak mit kezdeni magukkal vagy mégis hol csúszott el a dolog?
dec. 5. 16:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
A liberálisoknak nem mániájuk. Ez a fideszesek mániája hogy mindenki akik nem ők az liberális és az egyenlő a woke meg hasonló dolgokkal.
dec. 5. 16:02
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
A fideszeseknek miért mániájuk állandóan a számukra ellenséges ideológiák között lovagolniuk?
dec. 5. 16:06
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Én liberálisnak tartom magam és egyrészt nem mániám, másrészt szerintem nem is számít ideológának. Sőt, amíg a jobboldal nem fújta fel, én nem is találkoztam a jelenséggel, hiszen ez főleg az USA-ban képződik az ottani társadalmi problémák miatt, Európában nem jellemző, az átlag európai nem találkozik vele.
dec. 5. 16:09
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
Ezt az ideológiát a fidesz nyomatja, vagy is aki nem fideszes, az liberális és woke ideológiát folytat. Ez így egy sima politikai fogás.
dec. 5. 16:13
 5/12 anonim ***** válasza:
22%
Ez nem az igazi liberalizmus! Ez kultúrmarxizmus, egyfajta kommunizmus. Csak itt a kisebbségek az elnyomottak. Mert az igazi kommunizmura nem voltak vevők az emberek, ezt találták ki.
dec. 5. 16:18
 6/12 A kérdező kommentje:

"Európában nem jellemző"

Olimpia megnyitó. Eurovíziós dalfesztivál. Női szépségversenyek, amiket férfiak nyernek meg (hollandia szépe).

Ukránoknál!! Transznemű szóvivő volt sokáig, mert a Nyugat ezt elvárta.

Sokáig lehetne még sorolni.

dec. 5. 16:25
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak ismételni tudom. Ami nem Fidesz az nem mindig egyenlő a liberalizmussal, a liberalizmus pedig nem feltétlen egyenlő a woke-al.
dec. 5. 16:28
 8/12 anonim ***** válasza:
62%

Az első újkori olimpia 1896-ban volt, azóta 32-szer telt el 4 év, gyanítom a világháborúk alatt legalább egy, de inkább kett őis kiesett, tehát a 30 olimpiából egy esetben történt neked nem tetsző megnyitó, ami alapján ez Európában jellemző. Azért a jellemző nem ezt jelenti, azt meg se említve, hogy az olimpia egy olyan esemény eredetileg, ahol meztelen férfiak viaskodnak egymással, tehát nehéz az olimpiára ráhúzni, hogy a heteroszexualitás propagálása a cél.

A női szépségversenyeket is átvehetjük, hogy mennyit rendeznek egy évben, és ebből hány esetben nyert férfi, hozzáteszem ez a szám biztos 0, de a transzfóbiád nem tárgya a kérdésnek, így felesleges is belemenni, hogy mi az a transznemű nő jogilag Hollandiában.

Arra már felesleges is kitérni, hogy most akkor Nyugat vagy liberálisok, meg ha ez elő van írva az ukránoknak, akkor hogyhogy most már nem transznemű a szóvivőjük.

dec. 5. 16:33
 9/12 anonim ***** válasza:
62%

#6 Attól hogy egy szóvívő transznemű, még nem lesz "woke". Rasszizmus sem lesz azért, mert egy szóvívő kínai származású, ahogy alacsony embereket sem akar senki sem nemesíteni csak azért, mert a Gyűrűk Urában léteznek törpök.

Ez nem ráerőltetés kérdése, most pl. nem transz szóvivője van Ukrajnának, ez pedig remekül jelzi, hogy nem csak transzok lehetnek szóvivők.

Szerintem te kevered a "woke" "ideológiát" a liberalizmussal, és nem érted mi közöttük a különbség. Azt a fajta erőszakos sokszínűsítést ami az USA-ban néhány helyen megy én is elutasítom liberálisként, de a természetes sokszínűséget és egyenjogúságot fontosnak tartom. Az olimpiai megnyitón való szereplés ne legyen egy transz kiváltság, de attól hogy valaki transz még ugyanúgy szerepelhessen ahogy bárki más. Úgy gondolom a liberalizmus utóbbit képviseli, téged viszont az előbbi jelenség zavar és ezt tévesen a liberálisokkal, liberalizmussal azonosítod.

dec. 5. 16:34
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb liberális nem foglalkozik azzal, sőt fogalma sincs róla, hogy mi az.
dec. 5. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!