Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok azért nézik le...

A liberálisok azért nézik le a szakmunkásokat, mert nem nyelik be a progresszív ideológiáikat?

Figyelt kérdés

A Fidesz egyik legerősebb bázisa a szakmunkások, egyre többen is mennek ebbe az irányba, mert rájöttek az emberek, hogy szükség van rájuk. Az egyetemeken lassan a világon mindenhol liberális ideológiát nyomnak, azért is van annyi balos a szabad bölcsészek közt, akik mindig nyomják, hogy "csóró összeszerelő üzem vagyunk".

Parragh László is megmondta, hogy bizonyos helyeken igenis szakképzés kell és nem gimnázium, a piac is ezt diktálja, nem értem mi a gond ezzel. A földhözragadtabb emberek jobban ragaszkodnak a hagyományokhoz és nem nyelik be az ilyen woke meg gender hülyeségeket, mert van jobb dolguk is ezeknél. A balosok szórakoztassák magukat ezzel.

2022. dec. 19. 16:10
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
85%
Szerinted egy szakmunkás nem lehet liberális?
2022. dec. 19. 16:12
 2/59 anonim ***** válasza:
84%
Én szakmunkás vagyok és liberális. :D
2022. dec. 19. 16:13
 3/59 anonim ***** válasza:
21%
Igen. A liberálisok igazából mindenkit lenéznek, aki valamiben nem ért egyet velük.
2022. dec. 19. 16:18
 4/59 anonim ***** válasza:
86%
Én nem nézem le a szakmunkásokat, szerintem kifejezetten ügyesek és többnyire szorgalmasak, a társadalom számára rendkívül hasznosak. Vannak liberális szakmunkás ismerőseim is. Nem értem a kérdésed okát.
2022. dec. 19. 16:33
 5/59 anonim ***** válasza:
9%
A szakmunkás 40-50 éves korára elhuny a nehéz fizikai munka okozta betegségek szövődményeiben, míg a libsi értelmiségi 70 éves korában is bőven fitt lesz, mert nem amortizálja le magát a gyárban.
2022. dec. 19. 16:34
 6/59 anonim ***** válasza:
84%
Olyan jó, hogy ezt ti konzervatívok sokkal jobban látjátok, mint a liberálisok. Vagy a szakmunkások. Vagy a liberális szakmunkások.
2022. dec. 19. 16:40
 7/59 anonim ***** válasza:
74%

Igen, de negyvenes éveikre a libbant már szellemi munkát kap, elér a csúcsra, a szaki meg gerincsérvet kap.

2022. dec. 19. 16:49
 8/59 anonim ***** válasza:
19%
#8 Milyen szellemi munkát kaphat egy filozófus vagy egy szabad bölcsész? Megtanul számolni, és így hamburgersütés helyett kasszázhat? :D
2022. dec. 19. 16:50
 9/59 anonim ***** válasza:
88%

1. Az egyetemeken semmilyen ideológiát nem nyomnak.

2. Én is voltam szakmunkás, de liberálisabb voltam akkoriban, mint most.

2022. dec. 19. 16:50
 10/59 anonim ***** válasza:
81%
Bro, ha valaki lenézi a munkásokat az a jobboldal. Úgy van vele, hogy a dolgozó ember fogja be a száját és robotoljon, épp a baloldaliak azok, akik emberként tekintenek rájuk és nem fogaskerekekként.
2022. dec. 19. 16:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!