Az LMBTQ-soknál, progresszív woke-osoknál a színes hajviselet egy harci dísz?
Olvastam erről egy teóriát.
Az állatvilágban számtalan faj fejlődött úgy, hogy álcázza magát a ragadozókkal szemben: homogén testszínezetükkel minél inkább próbálnak beleolvadni a környezetükbe, mozdulatlanok, észrevehetetlenek maradni.
Mások azonban, pl. bizonyos békafajok megfordították a dolgot és az evolúció során kihívó, színes mintákat öltöttek magukra, "mondván": gyere csak, nem félek tőled, mérgező vagyok. Bizonyos siklófajok hasonló mintába öltöztek, mint egyes nagy anakondák, pedig mérgük sincs, teljesen ártalmatlanok.
Hasonló motívumok jelen vannak az embernél is. A progresszív baloldaliak szívesen festik a hajukat sok esetben kékre vagy lilára, esetleg vegyítik ezeket, vagy a szivárvány minden színében pompáznak. Nem lehet, hogy ez náluk is egyfajta kihívás, veszélyre figyelmeztető jelzés, mondván jobb, ha vigyázol velem, mert ideológiailag tébolyult vagyok?
Kedves kérdező. Ennyierővel azt mondhatnád, hogy minden kopasz vagy rövid hajjal rendelkező rákos beteg vagy van valami betegsége. Viszont ez sem igaz. Ez is egy divat. Ugyanolyan mint a színes haj.
Ez tipikusan az mikor meglátsz az ovodában egy szivárványt felhővel. "Az tuti egy LMBTQ+ propaganda" hát nem. Az csak egy szivárvány.
Egy hulye elkezdte, a tobbi meg megy utana. Latja a fiatal hogy milyen fajta emberek festik kekre-zoldre a hajukat es mivel o is ugy gondolkozik, befesti o is.
Szerintem undorito, se nem ferfias se nem noies, dehat nekik pont ez a celjuk 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!