Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok azért nézik le...

A liberálisok azért nézik le a szakmunkásokat, mert nem nyelik be a progresszív ideológiáikat?

Figyelt kérdés

A Fidesz egyik legerősebb bázisa a szakmunkások, egyre többen is mennek ebbe az irányba, mert rájöttek az emberek, hogy szükség van rájuk. Az egyetemeken lassan a világon mindenhol liberális ideológiát nyomnak, azért is van annyi balos a szabad bölcsészek közt, akik mindig nyomják, hogy "csóró összeszerelő üzem vagyunk".

Parragh László is megmondta, hogy bizonyos helyeken igenis szakképzés kell és nem gimnázium, a piac is ezt diktálja, nem értem mi a gond ezzel. A földhözragadtabb emberek jobban ragaszkodnak a hagyományokhoz és nem nyelik be az ilyen woke meg gender hülyeségeket, mert van jobb dolguk is ezeknél. A balosok szórakoztassák magukat ezzel.

2022. dec. 19. 16:10
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
13%
#24 Na ja, hiszen a legtöbb libsi lusta dolgozni.
2022. dec. 19. 17:22
 22/59 anonim ***** válasza:
65%

Te kéredező!!

Azt ugye tudod, hogy a progresszív, az haladó, fejlődést támogatót jelent ebben a szövegkörnyezetben?

Mi bajod az ilyen ideológiával?

A buta culágert megértem, hogy félti az állását a gépektől meg a mesterséges intelligenciától, de ő sem ideológiai alapon.

2022. dec. 19. 17:28
 23/59 anonim ***** válasza:
75%
A szakmunkások meg a fidesz propagandát veszik be.
2022. dec. 19. 17:31
 24/59 anonim ***** válasza:
61%

Belinkelek egy videót, amit elég a 8. perctől megnézni, bár végig tanulságos.

https://www.youtube.com/watch?v=dY22wh3pAJg

2022. dec. 19. 17:40
 25/59 anonim ***** válasza:
61%

Azért kíváncsi lennék, hogy aki lepontozott, az miért tette?

Másként tudja, vagy ő az a culáger, akit említettem?

2022. dec. 19. 17:45
 26/59 anonim ***** válasza:
28%
A kisember mindig is ellenállt az aktuális ideológiai agymosásnak. Most a liberálisnak áll ellent.
2022. dec. 19. 17:59
 27/59 anonim ***** válasza:
13%

"A buta culágert megértem, hogy félti az állását a gépektől meg a mesterséges intelligenciától"

Hypno megmutatta, mennyire lenézik a liberálisok a fizikai munkásokat.

2022. dec. 19. 18:01
 28/59 anonim ***** válasza:
20%
Most jobban belegondolva, igazad van, kérdező. A liberálisok nem bírják elviselni, hogy a kisember, a fizikai munkás, az nem vevő a hülye ideológiájukra. Ezért tartják butának, mert könnyebb ezt mondani, mint rájönni, hogy a saját ideológiájukkal és annak terjesztésével van a baj.
2022. dec. 19. 18:05
 29/59 anonim ***** válasza:
73%

@16

"Te ugye demokratának tartod magad? Ez hogy fér össze azzal, hogy tiltani akarod azt, aki nem ért egyet veled?"

Pont olyan vagy mint a Fidesz, bomlasztó egy közösségben. Csak a demagógia megy naphosszat, bármi érdemi tartalom nélkül.

2022. dec. 19. 18:05
 30/59 anonim ***** válasza:
41%
#31 Gondoltam, hogy nem fogsz válaszolni.
2022. dec. 19. 18:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!