Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok azért nézik le...

A liberálisok azért nézik le a szakmunkásokat, mert nem nyelik be a progresszív ideológiáikat?

Figyelt kérdés

A Fidesz egyik legerősebb bázisa a szakmunkások, egyre többen is mennek ebbe az irányba, mert rájöttek az emberek, hogy szükség van rájuk. Az egyetemeken lassan a világon mindenhol liberális ideológiát nyomnak, azért is van annyi balos a szabad bölcsészek közt, akik mindig nyomják, hogy "csóró összeszerelő üzem vagyunk".

Parragh László is megmondta, hogy bizonyos helyeken igenis szakképzés kell és nem gimnázium, a piac is ezt diktálja, nem értem mi a gond ezzel. A földhözragadtabb emberek jobban ragaszkodnak a hagyományokhoz és nem nyelik be az ilyen woke meg gender hülyeségeket, mert van jobb dolguk is ezeknél. A balosok szórakoztassák magukat ezzel.

2022. dec. 19. 16:10
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
84%

50 Ha transznemű arra nehezen fog rájönni, ugyanis

1. Valszeg nem köti az orrára.

2. Ha már hormonkezeléseken, műtéteken túl van, akkor nem lehet külsőre megmondani róla mi volt az eredeti neme. Ilyenkor meg az ember a szemének hisz. Csak a jobboldal turkál árgus szemekkel a transzneműek kromoszómái közt, mást ez a téma annyira nem hat meg.

[link]

Itt kipróbálhatják a jobbosok milyen jól tudják megállapítani, valakinek a születéskori nemét.

2023. jan. 7. 15:55
 52/59 anonim ***** válasza:
52%
#51 Nekem 52% jött ki, az átlag 56% (a végén írja). Tekintve, hogy 4 válaszlehetőség van, azért szimpla tippeléssel ennyit nem lehetne szerezni, tehát gyakran meg lehet mondani.
2023. jan. 7. 16:07
 53/59 anonim ***** válasza:
7%
#51: Fényképekkel ne gyere, mert azok ha nem megfelelőek, még egy adott embert se lehet felismerni rajtuk. A valóságban, illetve videókban én még nem láttam olyan transzot, akinél nem tűnt volna fel, vagy legalább ne lett volna nagyon gyanús, hogy nem az, akinek kiadja magát.
2023. jan. 7. 17:01
 54/59 anonim ***** válasza:
85%

@53

Például ő gyanús lenne, ha meglátnád az utcán a tömegben?

[link]

2023. jan. 7. 17:16
 55/59 anonim ***** válasza:
7%
#54: Mondom, fényképekkel ne gyere. Egyébként nem sok transznak van pénze ilyen műtétekre.
2023. jan. 7. 17:29
 56/59 anonim ***** válasza:
84%
#55 Lol! Fényképekkel ne jöjjünk, de te videókra hivatkozol. :D Remélem rólad azért látható fényképről is, hogy férfi vagy nő vagy, vagy szerinted nem? :D
2023. jan. 7. 17:59
 57/59 anonim ***** válasza:
84%
#54 Dehogy lenne! Fel se tűnne neki, egy ember lenne a tömegből. Csak a fejében folyamatosan hadakozik a transzi kémekkel, akik már beszivárogtak minden munkahelyre és titkolják a kromoszómáikat.
2023. jan. 7. 18:00
 58/59 anonim ***** válasza:
8%
#56: Igen, mert egy videóban látod több szögből az arcát, egy fényképet meg be lehet úgy állítani, hogy még az ismerősödet se ismerd fel. Láttam már olyan videókat, ahol egy képet merevítettek ki belőle, ahol tényleg nőnek nézett ki a transz, aztán amikor elkezdtem nézni magát a videót, akkor a mozgások miatt már látszott, hogy ez bizony nem nő.
2023. jan. 7. 18:02
 59/59 anonim ***** válasza:
52%
#54 tetszik a fején hogy valami fura benne. "Ilyen nem tudom hogy mi, de valami fura..." eltelik egy kis idő, és "úúú baszkiii! Töke van a menyasszonynak!"
2023. jan. 7. 20:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!