Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Most már megnyugodhatnak a...

Most már megnyugodhatnak a magyarok? Franciaország megvéd minket.

Figyelt kérdés
Macron felajánlja a francia atomernyő védelmet Európának: https://www.youtube.com/watch?v=k1hdhte-9EY
ma 08:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem nem nyugodhatnak.
ma 08:50
 2/19 anonim ***** válasza:
59%

Nem szeretném ha "atomernyővel" kellene megvédeni minket.

Most sem az jelenti a védelmet, hogy az atomhatalmak között vannak szövetségeseink, hiszen atombombát senki nem akar bevetni. Szerencsére még egy 3 évig elhúzódó és sok veszteséget okozó háborúban sem került elő az atomfegyver.

A franciákban pedig nem szabad és nem lehet megbízni. Macron is 2 hetente mondja az ellenkezőjét annak amit előtte állított. Az ukránoknak is megígérték hogy megvédik őket, hergeljék nyugodtan az oroszokat. Sikerült? Meg vannak védve?

3/19 anonim ***** válasza:
62%
Én eddig se nagyon idegeskedtem.
 4/19 anonim ***** válasza:
45%
möszijő Mákrony
ma 08:56
 5/19 anonim ***** válasza:
63%

A magyarok vörösszőnyeggel várnák vissza a ruszkikat, láthatóan teljesen máshogy vélekednek a ruszkik jelentette veszélyre, mint kontinens szerte.

A franciák az európaiaknak üzentek, nem a magyaroknak.

ma 08:57
 6/19 anonim ***** válasza:
40%
A franciák négerek.
ma 08:59
 7/19 anonim ***** válasza:
50%

Csak ki kéne lépni ebből az EUból és NATOból, ha ennyire nem szeretnénk, hogy atomernyővel védjenek meg minket és ennyire nem bizunk bennük.

Tessék kilépni és békénhagyni Európát.

ma 09:03
 8/19 anonim ***** válasza:
47%
Én nem várnék sok jót, sajnos ezek hogy franciák, németek, britek alapból lenézik a szegényébb, Közép és Kelet-Európai országokat, inkább csak használják őket. Pláne így hogy a jelenlegi kormányunk megveti Európát és inkább az orosz maci és a kínai komcsik társaságában érzi jól magát.
ma 09:05
 9/19 A kérdező kommentje:
Igaz magyar gyűlöli a franciákat. Már csak trianon miatt is. Aljas csigazabálók.
ma 09:06
 10/19 anonim ***** válasza:
8, van erre egy tök egyszerű megoldás és nem kell elviselni a megaláztatásokat: ki kell lépni!
ma 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!