Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Most már megnyugodhatnak a...

Most már megnyugodhatnak a magyarok? Franciaország megvéd minket.

Figyelt kérdés
Macron felajánlja a francia atomernyő védelmet Európának: https://www.youtube.com/watch?v=k1hdhte-9EY
ma 08:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%

Következőre atomot fognak osztogatni mindenkinek?

Kicsit egyébként későn eszmélt fel mindenki, és hanyagolta a hadseregének fejlesztését, vagy legalább szintentartását. Mint nálunk is pl.

ma 09:09
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
#11 Nálunk már 2010-t követően elindult a magyar honvédség helyrehozása, csak az első pár évben az országot kellett kihozni a devizaválságból és a hadseregünk szinte nullára volt lerontva a korábbi kormányzat által. De egy jó évtizede igen erőteljesen megy a hadseregünk fejlesztése.
ma 09:14
 13/19 anonim ***** válasza:
39%
11, remélem ez intőjel a magyaroknak, hogy a saját kezükbe vegyék a sorsukat és kilépjenek végre Európából!
ma 09:16
 14/19 anonim ***** válasza:
74%

#8 Ha kilépnénk csak még rosszabb állapotok lennének itt hidd el.

Még a fideszesek döntő többsége is inkább maradna.

ma 09:19
 15/19 anonim ***** válasza:
79%

"saját kezükbe vegyék a sorsukat és kilépjenek végre Európából!"

Európából nem tudunk kilépni, okoska! Te kiléptél már amúgy, vagy Magyarországról? Mert látom már a sokadik kérdésnél ezt ismételgeted mint egy papagáj, meg egy "sajátod" is van.

ma 09:19
 16/19 anonim ***** válasza:
Majd Vlagyimir Vlagyimirovics elkeni a száját.
ma 09:31
 17/19 anonim ***** válasza:
49%

14, én már külföldön fogom leélni az életem, mert az ország nem tartott rám igényt.

De azt sem akarom, hogy a vétóival, meg a gusztustalan politikájával, még külföldön is utolérjen ez a rohadék.

Tessék kilépni. Én megoldom, hogy itt maradjak, de nem akarom, hogy ez a politika a kontinens része maradjon és egyre több az a hang, ami szintúgy nem akarja, mint én.

ma 09:34
 18/19 anonim ***** válasza:
33%
Európának ajánlotta fel, nem Putyin csicskáinak.
ma 09:46
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ahogy keménykednek ezek az eurós papírtigrisek is adhat aggódalomra okot, aztán nehogy majd bennünket újra odadobjanak, mint 56-ban. Remélem nem lenne igazam!
ma 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!