Miért mindenhol csak a cigányokról van szó?
Megértem, ha hallok valakit panaszkodni, hogy sokan köztük lopnak, hangosak, buták vagy veszélyesek, de miért mindig csak ez a téma megy? Folyton a nekik adott segélyeket sérelmezek és ez is jogos, de miért nincs soha más téma? Vagy én mozgok rossz körökben?
Az a meglátásom, hogy a cigány kérdésnél vannak ezerszer súlyosabb gondok is, nem is egy, miért ez kap ekkora hangsúly? Nem miattuk zuhan a forint és mennek tönkre a kisvállalkozások. Nem ők szorítják meg a médiát, nem miattuk nem mehetnek külföldre a magyar egyetemisták, nem miattuk szar az egészségügy és az oktatás. A nekik kiosztott segélynél jóval több megy el korrupt körökben, mégis mindenki csak róluk beszél. És amíg őket szidják véka alatt maradnak a súlyosabb problémák.
"Folyton a nekik adott segélyeket sérelmezek és ez is jogos, "
Miért szerinted jogos a segély a cigányoknak?
Mivel másabbak a cigányok a magyaroknál?
Ja igen a cigánynak mindent lehet. köszönjük liberálisok.
A liberálisok ezt élvezik ,hogy a cigány, zsidó mindent megtehet, mi meg fogjuk be a pofánkat magyarok.
Kérdező:
Akik itt a cigányoknak adott rengeteg segélyről írnak azok csak a szélsőjobbos és Jobbikos lőzungokat mondják vissza!
legtöbbjüknek fingja sincs az egész témáról csak dumálja a hülyeségeit!
Már rengetegszer megkérdeztem hogy mennyi segély megy el a cigányokra és max annyit kaptam hogy el kell venni a családi pótlékot! Ami vicc hisz akkor a magyaroktól is elveszi!
Szóval ezektől ne várjál értelmes választ!
Egy paraszti logikával rendelkező ember(nem kell egyetemi végzettség) nem vesz be ennyi maszlagot de ők igen...
Miért mindenhol csak a cigányokról van szó?
Egyáltalán nincs szó a cigányokról, de te keresed szüntelen.
Menj elme orvoshoz!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!