Miért látom/hallom ezt mindenhol, beleértve a GYK-t is?
Ezt tegnapelőtt küldte egyik barátom. Elolvastam és engem megnyert. Igazuk van. Az embereknek elege van már abból a romlott szellemiségből és erkölcsiségből, amit az USA és csatlós államai sugároznak szét a világba. Beteg gondolkodásmóddal egyszerűen nem lehet fenntartani egy egészséges társadalmat.
Talán óvatosságból készülnek a rosszabb forgatókönyvre.
Igazából nehezen határozható meg, hogy a mai világrend ebben a formában meddig áll fenn.
Rengeteg tényező befolyásolja ezt, de mivel minden erőforrása véges, és lassabban termelődik újra a fogyásánál, valamikor szükségszerűen véget ér, és átveszi a helyét valami más.
A "más" dolgoktól az emberek idegenkednek, félnek. Pedig tulajdonképpen az emberiségen múlik, hogy milyen lesz az átmenet és hová fog vezetni a válság utáni időszakban.
A válság végülis olyan mint egy betegség. A betegség sem tart örökké, mert végül vagy halállal, vagy gyógyulással végződik. Így lesz ez a válsággal is.
Egyenlőre azonban szaporodnak a vesztesek, a kiábrándultak, azok, akik félnek.
Ez feszültséget, agressziót szül.
"Ti komolyan nem értitek a kérdésem? :)(mondjuk lehet túl sokat vártam el... :)"
Én pedig úgy látom, kedves Vigyori, hogy mi vártuk el túl sokat tőled, ha abban reménykedtünk, hogy megérted a válaszainkat.
Én pedig úgy látom, kedves Vigyori, hogy mi vártuk el túl sokat tőled, ha abban reménykedtünk, hogy megérted a válaszainkat.
Tényleg vigyori vagyok, általában jó a kedvem . :DD
És még a buta válaszaiddal se tudsz fölb@szni. Figyelj. Leírom mégegyszer. Elhiszem, hogy az USA gonosz, az EU szar. DE! sok ember miért örülne annak, hogyha bedőlnének? Azt hiszik, hogy jó lenne nekik? Egyedül a 23:18-as válaszoló értette meg, hogy mire gondolok, biztos azért 45%-os, mert az ilyen okosok lepontozzák őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!