Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért látom/hallom ezt mindenh...

Miért látom/hallom ezt mindenhol, beleértve a GYK-t is?

Figyelt kérdés
Annyiszor hallom hogy: az EU-nak vége,az Usa felbomlik, összeomlik az egész világgazdaság. Ez így rendben is van, vélemények, még azt sem mondom, hogy lehetetlen. De ezek az emberek olyan beleéléssel mondják ezt, mintha komolyan örülnének annak, hogyha pl. bedőlne az EU.Miért vannak ilyen emberek? Ez nem is kárörvendés, hiszen a saját bőrén is érezné az ember...
2011. aug. 21. 22:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
45%
A GYK egy zugpolitikai fórum, itt objektív értelmes választ ritkán látsz.
2011. aug. 21. 22:58
 2/17 A kérdező kommentje:
nem csak gyk... írtam is ! ;D
2011. aug. 21. 23:00
 3/17 anonim ***** válasza:
62%

[link]

Ezt tegnapelőtt küldte egyik barátom. Elolvastam és engem megnyert. Igazuk van. Az embereknek elege van már abból a romlott szellemiségből és erkölcsiségből, amit az USA és csatlós államai sugároznak szét a világba. Beteg gondolkodásmóddal egyszerűen nem lehet fenntartani egy egészséges társadalmat.

2011. aug. 21. 23:02
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Talán óvatosságból készülnek a rosszabb forgatókönyvre.

Igazából nehezen határozható meg, hogy a mai világrend ebben a formában meddig áll fenn.

Rengeteg tényező befolyásolja ezt, de mivel minden erőforrása véges, és lassabban termelődik újra a fogyásánál, valamikor szükségszerűen véget ér, és átveszi a helyét valami más.

A "más" dolgoktól az emberek idegenkednek, félnek. Pedig tulajdonképpen az emberiségen múlik, hogy milyen lesz az átmenet és hová fog vezetni a válság utáni időszakban.

A válság végülis olyan mint egy betegség. A betegség sem tart örökké, mert végül vagy halállal, vagy gyógyulással végződik. Így lesz ez a válsággal is.

Egyenlőre azonban szaporodnak a vesztesek, a kiábrándultak, azok, akik félnek.

Ez feszültséget, agressziót szül.

2011. aug. 21. 23:03
 5/17 anonim ***** válasza:
70%
Elárulom mért hallod, látod és olvasod ezt mindenhol: Mert ez az igazság.
2011. aug. 21. 23:06
 6/17 anonim ***** válasza:
Helmetnél a pont! ;-)
2011. aug. 21. 23:07
 7/17 A kérdező kommentje:
Ti komolyan nem értitek a kérdésem? :)(mondjuk lehet túl sokat vártam el... :)
2011. aug. 21. 23:17
 8/17 anonim ***** válasza:
Ne aggódj kérdező, ez olyan mint egy vallás. Vannak akik egész nap ezen gondolkoznak és valóságtól elrugaszkodva jajveszékelnek, mint ahogy a keresztények egyfolytában Jézus 2. eljövetelére várnak, a muszlimok meg Allah hívószavát lesik, mi a racionális emberek meg tudjuk, hogy nem igaz, de úgyse tudjuk meggyőzni őket, mert az ilyen csoporotoknak lételeme a pánikolás. Örüljünk neki, hogy mi nem vagyunk ilyenek és ne is vesztegessük az időnket a pánikolók "megtérítésével" mert úgyse fog menni. Majd 2050-ben a robotok és a világbéke korában fognak rájönni, hogy kár volt, de már késő újrakezdeni az életüket, mert tolószékes öregbácsikák lettek.
2011. aug. 21. 23:18
 9/17 anonim ***** válasza:

"Ti komolyan nem értitek a kérdésem? :)(mondjuk lehet túl sokat vártam el... :)"

Én pedig úgy látom, kedves Vigyori, hogy mi vártuk el túl sokat tőled, ha abban reménykedtünk, hogy megérted a válaszainkat.

2011. aug. 21. 23:20
 10/17 A kérdező kommentje:

Én pedig úgy látom, kedves Vigyori, hogy mi vártuk el túl sokat tőled, ha abban reménykedtünk, hogy megérted a válaszainkat.

Tényleg vigyori vagyok, általában jó a kedvem . :DD

És még a buta válaszaiddal se tudsz fölb@szni. Figyelj. Leírom mégegyszer. Elhiszem, hogy az USA gonosz, az EU szar. DE! sok ember miért örülne annak, hogyha bedőlnének? Azt hiszik, hogy jó lenne nekik? Egyedül a 23:18-as válaszoló értette meg, hogy mire gondolok, biztos azért 45%-os, mert az ilyen okosok lepontozzák őt.

2011. aug. 21. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!