Ti is utáljátok magyarországot?
Végre külföldre költöztem a családdal együtt. Sajnos magyarország már nem a magyarokért van hanem a politikusokért és a kissebségért... Ezért nem néztük tétlenül hogy a semmiért dolgozunk, kerestünk magunknak egy "új" hazát. Sajnálom hogy így alakult de egyáltalán nem vagyok büszke hogy magyarok vagyunk.
Csak én gondolom így vagy más is így vélekedik?
Van olyan aki másik országban találta meg a "hazáját" ?
Nem.
Külföldön élünk, de szemen köpném magam ha letagadnám hogy magyar vagyok.
A politikát és a közéletet utálom. De Magyarországot nem.
Nem.
22! Jó poén, csak ez nem a humor rovat...
" Jó poén, csak ez nem a humor rovat..."
Nekem úgy tűnik.
De ezt annyira bírom, hogy ebben az országban MINDENKI sír, hogy itt milyen rossz, milyen nehéz, stb. De nem az, hogy tanulnának, próbálnának tenni ellene valamit, hanem kiköltöznek, mert itt olyan rossz... Inkább itt kéne maradni, és tenni kéne az országért valamit.
Nem, nem vagyok sem milliomos, sem celeb, csak egy egyetemi hallgató, aki tervez is tenni valamit az országért, nem pedig külföldről osztani az észt.
Nekem sem fedezi senki a egyetemet, államilag finanszírozott vagyok... Mindenkinek van lehetősége tanulni, aki elég okos. Persze nem szociális munkát meg média és kommunikációt kell, mert annak semmi értelme.
De igazából mindegy, kiköltöztél vissza sem fogsz jönni. Már csak azt remélem, hogy az ingyenélők is kimennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!