Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ti is utáljátok magyarországot?

Ti is utáljátok magyarországot?

Figyelt kérdés

Végre külföldre költöztem a családdal együtt. Sajnos magyarország már nem a magyarokért van hanem a politikusokért és a kissebségért... Ezért nem néztük tétlenül hogy a semmiért dolgozunk, kerestünk magunknak egy "új" hazát. Sajnálom hogy így alakult de egyáltalán nem vagyok büszke hogy magyarok vagyunk.

Csak én gondolom így vagy más is így vélekedik?

Van olyan aki másik országban találta meg a "hazáját" ?

2012. ápr. 19. 08:31
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
82%

Nem.

Külföldön élünk, de szemen köpném magam ha letagadnám hogy magyar vagyok.

A politikát és a közéletet utálom. De Magyarországot nem.

2012. ápr. 19. 17:11
 22/45 anonim ***** válasza:
0%

"mert hazát lehet cserélni,szívet viszont nem."

[link]

2012. ápr. 19. 18:02
 23/45 anonim ***** válasza:
47%
És hol találtad meg a boldogságot, kedves exmagyar? Mesélj egy kicsit magadról.
2012. ápr. 19. 18:18
 24/45 anonim ***** válasza:
3%

Nem.

22! Jó poén, csak ez nem a humor rovat...

2012. ápr. 19. 19:29
 25/45 anonim ***** válasza:
3%

" Jó poén, csak ez nem a humor rovat..."

Nekem úgy tűnik.

2012. ápr. 19. 19:34
 26/45 anonim ***** válasza:
79%
Mi is megyünk nemsokára új hazába, élni akarunk nem pedig túlélni. Nem az országot nem szeretem hanem azt ami itt folyik. Magyarország a politikusoké, a kisebbségé, a célebeké, és azé aki lop, csal, hazudik...:( Aki rendesen és becsületesen dolgozik az meg éhen hal - hát nem! És igen van olyan aki más országban találja meg a hazáját!
2012. ápr. 20. 09:15
 27/45 anonim ***** válasza:
68%

De ezt annyira bírom, hogy ebben az országban MINDENKI sír, hogy itt milyen rossz, milyen nehéz, stb. De nem az, hogy tanulnának, próbálnának tenni ellene valamit, hanem kiköltöznek, mert itt olyan rossz... Inkább itt kéne maradni, és tenni kéne az országért valamit.

Nem, nem vagyok sem milliomos, sem celeb, csak egy egyetemi hallgató, aki tervez is tenni valamit az országért, nem pedig külföldről osztani az észt.

2012. ápr. 20. 12:39
 28/45 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Képzeld tanult ember vagyok! Van érettségink. A párom szakápoló, nekem pedig vegyész és műszerész szakmám van. És akinek nincs lehetősége tanulni? Tudod nem mindenki mögött áll ott anyu-apu és fedezi a fősulit...
2012. ápr. 20. 13:15
 29/45 A kérdező kommentje:
Ja és mit tegyek még az országért?? Ingyen dolgozzak??
2012. ápr. 20. 13:16
 30/45 anonim ***** válasza:
25%

Nekem sem fedezi senki a egyetemet, államilag finanszírozott vagyok... Mindenkinek van lehetősége tanulni, aki elég okos. Persze nem szociális munkát meg média és kommunikációt kell, mert annak semmi értelme.

De igazából mindegy, kiköltöztél vissza sem fogsz jönni. Már csak azt remélem, hogy az ingyenélők is kimennek.

2012. ápr. 20. 13:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!