Mit gondoltok, előbb vagy utóbb felvásárolja Magyarországot valamelyik ázsiai ország? Pl. Kína.
Nem fogja fel vásárolni szerintem!
DE!
Előbb utóbb az EU ketté fog szakadni és Magyarország lesz az első aki belép abba a közösségbe melyet úgy fognak hívni EU Ázsiai UNIO.
Ez csak én gondolom így! Mert ez a lehetősség állíthatja meg a válságot ami kiterjedt az egész világra.
Kivéve Ázsia /KÍNA/ ill. AFRIKA ahol a gazdaság elképesztően növekszik.
A kérdés aktuális csak így lenne szerintem jó:
Mit gondoltok, előbb vagy utóbb felvásárolja fél EUROPÁT valamelyik ázsiai ország? Pl. Kína.
"Ugyan miért ne lehetne? Volt már rá példa a történelemben."
Jaa hogy te ezt a kérdést komolyan gondoltad!? Jéééézus, te hol élsz ember, biciklibelsőben?
Kedves Digo!
A hozzászólásaid kiválóan tükrözik a történelembeli affinitásod. Lehet, ha bejártál volna órákra, vagy odafigyeltél volna, nem tennél ilyen buta megjegyzéseket, amivel saját magad égeted.
Hozzáteszem nem csak 500 és 1000 éve volt ilyen, előfordult az korábban is, de legyetek okosak a nulla töritudásotokkal!
Ja, bocs már rémlik is hogy láttam a hirdetéseket: "Alig használt ország nagy tóval, kevés heggyel eladó, vagy két szobás lakásra cserélhető." :DDD
Egyébként ha olyan nagy a történelem tudásod akkor írnál példát Európából az elmúlt 500 évből? Kíváncsian várom.
Na akk én linkelek vmit nagyon nem szeretném h ez történjen :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!