Ti is utáljátok magyarországot?
Végre külföldre költöztem a családdal együtt. Sajnos magyarország már nem a magyarokért van hanem a politikusokért és a kissebségért... Ezért nem néztük tétlenül hogy a semmiért dolgozunk, kerestünk magunknak egy "új" hazát. Sajnálom hogy így alakult de egyáltalán nem vagyok büszke hogy magyarok vagyunk.
Csak én gondolom így vagy más is így vélekedik?
Van olyan aki másik országban találta meg a "hazáját" ?
Nem!Nagyon büszke vagyok arra ,hogy magyar vagyok és nagyon büszke vagyok erre a gyönyörű országra.
Tudom ,hogy nem itt élnek legjobban az emberek és voltak vannak és lesznek is nehézségek,de nem /nekünk/ ez a hazánk és kötelességünk mindent megtenni azért hogy több ezer év múlva is meglegyen.
"Bölcsőd az majdan sírod,mely ápol s eltakar!Ez a haza!
Kedves kérdező bizonyára ismered Radnóti Miklós Nem tudhatom című versét,abban minden benne van.
Nem a politikusok hibája ez,egy erős gazdag országot csak mi tízmillióan tudunk közösen csinálni,nagyon kemény munkával.Egyetlen kormány vagy politikus se képes erre.
Ez csak a felelősség áthárítása.
Sajnos Kelet Európa országaiban évszázadok óta úgy vállalnak gyermeket a családok,hogy majd talán nekik jobb lesz.Még sok-sok évtized kemény munkája kell ahhoz hogy felzárkózzunk a nyugati életnívóhoz.De ezt a munkát más nem fogja helyettünk elvégezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!