Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ti is utáljátok magyarországot?

Ti is utáljátok magyarországot?

Figyelt kérdés

Végre külföldre költöztem a családdal együtt. Sajnos magyarország már nem a magyarokért van hanem a politikusokért és a kissebségért... Ezért nem néztük tétlenül hogy a semmiért dolgozunk, kerestünk magunknak egy "új" hazát. Sajnálom hogy így alakult de egyáltalán nem vagyok büszke hogy magyarok vagyunk.

Csak én gondolom így vagy más is így vélekedik?

Van olyan aki másik országban találta meg a "hazáját" ?

2012. ápr. 19. 08:31
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
68%
Nem, én nem utálom Magyarországot.
2012. ápr. 19. 08:44
 2/45 anonim ***** válasza:
76%
Olyan nagyon, hogy kis kezdőbetűvel írjam le hazám nevét? Mint Nemecsek Ernőt a Pál utcai fiúkban? Nem, egyáltalán nem utálom Magyarországot! Nem élek valami fényesen, nem is örülök igazán az életkörülményeimnek, egyre rosszabbul megy nekünk is itthon, de ezért utálni a hazámat, eszembe sem jutott! Szeretem ezt a szépséges földet! Négy másik földrészen láttam csodás tájakat, de ehhez foghatóval még nem találkoztam, mint amit itt érez az ember, ha pl. Monoszlóról vagy Szigligetről körbenéz a vidékre! Talán a világ legszebb tája!
2012. ápr. 19. 08:48
 3/45 A kérdező kommentje:
ezt köszönhetjük a kiváló politikusoknak...
2012. ápr. 19. 08:56
 4/45 anonim ***** válasza:
75%

Nem!Nagyon büszke vagyok arra ,hogy magyar vagyok és nagyon büszke vagyok erre a gyönyörű országra.

Tudom ,hogy nem itt élnek legjobban az emberek és voltak vannak és lesznek is nehézségek,de nem /nekünk/ ez a hazánk és kötelességünk mindent megtenni azért hogy több ezer év múlva is meglegyen.

"Bölcsőd az majdan sírod,mely ápol s eltakar!Ez a haza!

Kedves kérdező bizonyára ismered Radnóti Miklós Nem tudhatom című versét,abban minden benne van.

2012. ápr. 19. 08:57
 5/45 A kérdező kommentje:
Igen ismerem... Mi a munkásrétegből vagyunk. Nekem a családom fontosabb mindennél. Azért hogy így érzek köszönhető a politikusoknak. Pont tőlunk a munkásoktól vesznek el mindent. Hát meddig tűrjek??
2012. ápr. 19. 09:04
 6/45 anonim ***** válasza:
89%

Nem a politikusok hibája ez,egy erős gazdag országot csak mi tízmillióan tudunk közösen csinálni,nagyon kemény munkával.Egyetlen kormány vagy politikus se képes erre.

Ez csak a felelősség áthárítása.

Sajnos Kelet Európa országaiban évszázadok óta úgy vállalnak gyermeket a családok,hogy majd talán nekik jobb lesz.Még sok-sok évtized kemény munkája kell ahhoz hogy felzárkózzunk a nyugati életnívóhoz.De ezt a munkát más nem fogja helyettünk elvégezni.

2012. ápr. 19. 09:10
 7/45 asmosys ***** válasza:
94%
Azért a családot majd ne hagyd el, ha beteg lesz.
2012. ápr. 19. 09:11
 8/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha a politikusokról van szó, akkor inkább az alkalmatlan politikusokat vegyük el az országtól, amikor megtehetjük, semmint, hogy magunkat fosszuk meg az országtól.
2012. ápr. 19. 09:13
 9/45 anonim ***** válasza:
93%
Én szeretem Magyarországot.
2012. ápr. 19. 09:15
 10/45 anonim ***** válasza:
90%
Kedves kérdező biztos vagyok benne ,hogy honvágyad van,mert hazát lehet cserélni,szívet viszont nem.
2012. ápr. 19. 09:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!