Ki iranyitja Magyarorszagot a hatterbol?
Most azokat kerdezem akik otthon vannak az osszeeskuves elmeletekben. A nyugati orszagokban eleg talyekozott vagyok.
Az illuminati tolja elore az uj vilagrendet meg a tobbi cuccost.
De sose tudtam ki iranyitja Magyarorszagot. Most orban elegge szembe megy nyugatnak.
Most vagy ez valami csavart illuminati operacio VAGY, ami a kerdes irasa kozben jutott eszembe az azsiai hatalmak mozgatnak minket.
Csak azert jutott eez eszembe, mert Kina rajtunk keresztul is akar terjeszkedni gazdasagilag. Ikyen hireket hallottam. Mindig is ilyen burkoltan a normal emberekkel is kozlik az iranyokat.
Ti hogy latjatok a helyzetet?
Szuk lataskoruek, lehuzhatjak magukat. Mielott agyatlanul beugatnak
ma 21:49
Hát igen, nem véletlenül fenyegetik Iránt is, nem akarják hogy másnak is legyen atomja, mert veszélyt jelentenének a világuralmukra... Ehhez persze amerikát is felhasználják, mert azt is már ők irányítják.
Ahogy te is írtad kérdező!
Ma magyarországot a Kínai érdekek hajtják előre, ezt én is így gondolom.
Ezért fog ketté szakadni az EU!
1. Régi EU
2. EU ázsiai unio
Szerintem ez lesz a vége!
Ez úgy van, a legelterjedtebb összeesküvés elmélet szerint, hogy vannak ezek a titkos meg nemannyira titkos társaságok ugye, hogy illuminati meg szabadkőművesek meg satöbbi, és ezek összekapcsolódnak, de nem olyan egyértelmű a helyzet, hogy ó, te szabadkőműves vagy én meg illuminati! nahát tesó, akkor ne bántsuk egymást, meg mondd el mi a helyzet, én is elmondom amit tudok!
hanem több kör van, meg több szint, és versengés van egymással ezeknél az embereknél. A legtöbb összeesküvő, meg irányító, elme-manipulátor szintén manipulálva van, meg irányítva. Van aki bábok bábjainak a bábja, és ugyanannak a bábjátékosnak a bábjai lehet hogy utálják egymást, meg versengenek egymással, pedig ugyanúgy egy célért küzdenek ők, csak ezt nem tudják.
Szóval magyarországot sokan irányítják, de a szálak valahol az illuminati és/vagy a szabadkőművesek belső köreiben érnek össze.
Tehát az igazság a két véglet között lehet valahol (ofkorsz), az egyik az az, hogy létezik egy titkos társaság akik totális urai a világnak, és a titkos gyűléseiken a markukba röhögnek hogy hogy megvezetik a népet, a másik meg hogy szociális darwinizmus szerint versengenek egymással a cégek és amit látunk, amilyen helyzet van most, az mind természetes következménye az emberi civilizáció fejlődésének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!