Ki iranyitja Magyarorszagot a hatterbol?
Most azokat kerdezem akik otthon vannak az osszeeskuves elmeletekben. A nyugati orszagokban eleg talyekozott vagyok.
Az illuminati tolja elore az uj vilagrendet meg a tobbi cuccost.
De sose tudtam ki iranyitja Magyarorszagot. Most orban elegge szembe megy nyugatnak.
Most vagy ez valami csavart illuminati operacio VAGY, ami a kerdes irasa kozben jutott eszembe az azsiai hatalmak mozgatnak minket.
Csak azert jutott eez eszembe, mert Kina rajtunk keresztul is akar terjeszkedni gazdasagilag. Ikyen hireket hallottam. Mindig is ilyen burkoltan a normal emberekkel is kozlik az iranyokat.
Ti hogy latjatok a helyzetet?
Szuk lataskoruek, lehuzhatjak magukat. Mielott agyatlanul beugatnak
Koszi mindenkinek az ertelmes valaszt. Meg a reptoidos beszolas is kozelebb van mint gondolna:)
22:11
En egy tudom az illuminati van a legtetejen valoszinuleg van max egy tucat ember akiknek tenyleg minden szall az o kezukbe fut. Ok iranyitjak a tobbi tarsasagot is kozvetve.
A szabadkomuvesek a legnagyobb gyujto hely tudtommal vagy 5millio tagja van.
De szerintem ket nagy oldal van az illuminati nyugata es kina kelete.
Es egy ki nem mondott hideghaboru folyi, a hatterben.
Pl par eve egy orjasi foldrenges Kinaban az illuminati HAARP eszkozenek a muve volt aminek a celpontja tobb kinai foldalatti bazis volt.
Szvsz nem letezik emberi termeszetes evolucio tobb ezer ev ota ezek az osi vervonalak iranyitanak. Nem akarok elrugaszkodni, de szerintem Atlantisz bukasa ota. Azota van az emberiseg ilyen sotet tudatlan allapotban. Tudtommal 13vervonal volt azota akik megoriztek a tudast amit nem adnak dolgozo osztaly(mi) kezebe.
Valoszinuleg mar csak ez a 2 fo vervonal maradt, es kuzdenek egymassal, de ez az amiben nem vagyok biztos
20 vagyok. Eleg sokat tajekozodtam a temaban es a bizonyitekok ottvannak.
Milyen erzes ilyen szuk lataskoruen elni?
ma 22:53
Bár nem értek egyet mindenben amit írtál, abban igazad van hogy szánalmas az ha valaki így lenéz, vagy lealacsonyít másokat, pusztán azért, mert ő nem halott arról a dologról... Amíg nincsenek megcáfolhatatlan bizonyítékok, addig semmiről nem lehet kijelenteni hogy hülyeség. Mert ugye a bizonyítek hiánya, nem a hiány bizonyítéka.
Buszke93 pontosan. Az a gaz hogy a legtobben fosnak egyaltalan feltetelezni hogy a konfortzonajukon kivul is lehet valami.
En nem azt mondom, hogy amit irtam kobe van vesve.
Egyszeruen kulombozo teruletekrol is korbejartam a vilag mukodeset ami korulvesz es ez a jelenlegi vilagkepem es ezerszer tobb ertelme van mint amit a median keresztul bezabalnak emberek.
Osszekottetesben allnak a dolgok egymassal, ki lehet kovetkeztetni az egyik dolgot a masikbol.
Van meg par hianyzo resze a kirakosnak ezert is raktam fel a kerdest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!