Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ki iranyitja Magyarorszagot a...

Ki iranyitja Magyarorszagot a hatterbol?

Figyelt kérdés

Most azokat kerdezem akik otthon vannak az osszeeskuves elmeletekben. A nyugati orszagokban eleg talyekozott vagyok.

Az illuminati tolja elore az uj vilagrendet meg a tobbi cuccost.

De sose tudtam ki iranyitja Magyarorszagot. Most orban elegge szembe megy nyugatnak.

Most vagy ez valami csavart illuminati operacio VAGY, ami a kerdes irasa kozben jutott eszembe az azsiai hatalmak mozgatnak minket.

Csak azert jutott eez eszembe, mert Kina rajtunk keresztul is akar terjeszkedni gazdasagilag. Ikyen hireket hallottam. Mindig is ilyen burkoltan a normal emberekkel is kozlik az iranyokat.

Ti hogy latjatok a helyzetet?

Szuk lataskoruek, lehuzhatjak magukat. Mielott agyatlanul beugatnak

2012. jan. 10. 21:31
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
92%
Olyan zsidó üzletemberek irányítják az országot, akik mindig öltönyben és aktatáskával járnak nagy pajeszuk van, és állandóan kipát hordanak. Valamint legfőbb céljuk az, hogy elvegyék a vizeinket mert Magyarország a Föld szívcsakrája ezért zárták be a cukorgyárainkat, és e miatt vezették vezették az abortuszt.
2012. jan. 11. 00:56
 22/45 dizus ***** válasza:
49%
Kedves kérdező+büszke! Nem bántani akartam a kérdezőt,el is tekintettem attól hogy szóvá tegyem hogy miközben írja hogy milyen kiterjesztett látókörrel vizsgálja a világ működését(és érti is),addig képtelen egy mondatot helyesírási hiba nélkül leírni!De ez most mindegy!De az erőteljesen nevetséges hogy miközben komplex dolgokat akar megmagyarázni,olyan alapvető baromságokat ír le,hogy Kína rajtunk keresztül akar GAZDASÁGILAG terjeszkedni.Hova?Szerintetek számolnak velünk?Gondolom ez ilyen ősmagyar felfogás hogy rajtunk keresztül,meg ellenünk,meg rajtunk átgázolva!Ha kicsit is konyítanátok a gazdasági folyamatokhoz,akkor láthatnátok hogy egy olyan ország mint Kína,nem számol velünk!Meg milyen irányokról beszél a kedves kérdező,gazdasági-politikai:vedd már észre nem az az ország vagyunk akit bárki azért akarna irányítani,mert az gazdaságilag neki olyan qrva jó lenne!
2012. jan. 11. 00:58
 23/45 dizus ***** válasza:
Nahát ez a 23-as is! Milyen szívcsakra,milyen cukorgyár,milyen abortusz?Valakit kérjél meg hogy olvassa vissza amit írtál(hátha te se érted),mert szerintem olyan részeg lehetsz hogy magadtól nem tudnád elolvasni!
2012. jan. 11. 01:00
 24/45 anonim ***** válasza:
54%
Zsidók.
2012. jan. 11. 01:52
 25/45 anonim ***** válasza:

ma 00:58

Már ne is haragudj, de én egy szóval sem említettem ilyen baromságot.

2012. jan. 11. 07:29
 26/45 anonim ***** válasza:

ma 00:58

Helyesírási hibák meg azért vannak az írásaimban, mert sokszor írok telefonról, sietve és ott nem mutatja ki ha valamit elrontottam. De nem értem hogy interneten mióta számít az, hogy valaki helyesen és szépen írjon...

2012. jan. 11. 07:30
 27/45 anonim ***** válasza:

"vedd már észre nem az az ország vagyunk akit bárki azért akarna irányítani,mert az gazdaságilag neki olyan qrva jó lenne!"

Te meg azt vedd észre, hogy nem gazdasági okai vannak... Az euba, és a kamatrabszolgaságba is azért lettünk bele kényszerítve(a legtöbb országgal együtt), hogy ne törjön ki egy újabb háború, pl. a jogtalanul elbitorolt földjeink miatt. Sajnos elérték a céljukat, mert a jelenlegi gazdasági helyzetben nem hogy fegyverkezésre, de még az alapvető életszínvonal biztosítására is alig van pénz

2012. jan. 11. 07:39
 28/45 A kérdező kommentje:

Dizus mobilrol irok igy is kb 5perc megirni egy valaszt:P

De felreertettel, nyilvan inkabb politikai, hatalmi okai vannak ha Kina

akar valamit tokunk.

Ugy ertettem, ha sok hir van arrol, hogy mekkora uzleteink lesznek kinaval akkor lehet ra kovetkeztetni, hogy tobb is van a hatterben, mint amit irnak.

Akik azt irjak, hogy zsidok, mivel magyarazzatok, hogy ennyivel szembe megyunk a nyugati normaknak?

Lehet megint valami csavart dolog van

2012. jan. 11. 09:12
 29/45 A kérdező kommentje:

Buszke, szerintem nincs szo haborurol.

Inkabb, hogy ugy tancoljunk, ahogy az IMF futyul ami nyilvanvaloan az illuminati intezmenye

2012. jan. 11. 09:15
 30/45 anonim ***** válasza:
Csányi Sándor. (Nem a színész, az OTP-vezér.)
2012. jan. 11. 09:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!