Ki iranyitja Magyarorszagot a hatterbol?
Most azokat kerdezem akik otthon vannak az osszeeskuves elmeletekben. A nyugati orszagokban eleg talyekozott vagyok.
Az illuminati tolja elore az uj vilagrendet meg a tobbi cuccost.
De sose tudtam ki iranyitja Magyarorszagot. Most orban elegge szembe megy nyugatnak.
Most vagy ez valami csavart illuminati operacio VAGY, ami a kerdes irasa kozben jutott eszembe az azsiai hatalmak mozgatnak minket.
Csak azert jutott eez eszembe, mert Kina rajtunk keresztul is akar terjeszkedni gazdasagilag. Ikyen hireket hallottam. Mindig is ilyen burkoltan a normal emberekkel is kozlik az iranyokat.
Ti hogy latjatok a helyzetet?
Szuk lataskoruek, lehuzhatjak magukat. Mielott agyatlanul beugatnak
ma 00:58
Már ne is haragudj, de én egy szóval sem említettem ilyen baromságot.
ma 00:58
Helyesírási hibák meg azért vannak az írásaimban, mert sokszor írok telefonról, sietve és ott nem mutatja ki ha valamit elrontottam. De nem értem hogy interneten mióta számít az, hogy valaki helyesen és szépen írjon...
"vedd már észre nem az az ország vagyunk akit bárki azért akarna irányítani,mert az gazdaságilag neki olyan qrva jó lenne!"
Te meg azt vedd észre, hogy nem gazdasági okai vannak... Az euba, és a kamatrabszolgaságba is azért lettünk bele kényszerítve(a legtöbb országgal együtt), hogy ne törjön ki egy újabb háború, pl. a jogtalanul elbitorolt földjeink miatt. Sajnos elérték a céljukat, mert a jelenlegi gazdasági helyzetben nem hogy fegyverkezésre, de még az alapvető életszínvonal biztosítására is alig van pénz
Dizus mobilrol irok igy is kb 5perc megirni egy valaszt:P
De felreertettel, nyilvan inkabb politikai, hatalmi okai vannak ha Kina
akar valamit tokunk.
Ugy ertettem, ha sok hir van arrol, hogy mekkora uzleteink lesznek kinaval akkor lehet ra kovetkeztetni, hogy tobb is van a hatterben, mint amit irnak.
Akik azt irjak, hogy zsidok, mivel magyarazzatok, hogy ennyivel szembe megyunk a nyugati normaknak?
Lehet megint valami csavart dolog van
Buszke, szerintem nincs szo haborurol.
Inkabb, hogy ugy tancoljunk, ahogy az IMF futyul ami nyilvanvaloan az illuminati intezmenye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!