Ki iranyitja Magyarorszagot a hatterbol?
Most azokat kerdezem akik otthon vannak az osszeeskuves elmeletekben. A nyugati orszagokban eleg talyekozott vagyok.
Az illuminati tolja elore az uj vilagrendet meg a tobbi cuccost.
De sose tudtam ki iranyitja Magyarorszagot. Most orban elegge szembe megy nyugatnak.
Most vagy ez valami csavart illuminati operacio VAGY, ami a kerdes irasa kozben jutott eszembe az azsiai hatalmak mozgatnak minket.
Csak azert jutott eez eszembe, mert Kina rajtunk keresztul is akar terjeszkedni gazdasagilag. Ikyen hireket hallottam. Mindig is ilyen burkoltan a normal emberekkel is kozlik az iranyokat.
Ti hogy latjatok a helyzetet?
Szuk lataskoruek, lehuzhatjak magukat. Mielott agyatlanul beugatnak
A bankárok "közvetlenül" és közvetetten irányítanak minket.
"Közvetlen" módszer kategóriába tartozik
-a pénzárfolyam manipulálása
-az elnökjelöltek támogatása a kampányuk során
-zsarolás, fenyegetés [merénylők küldése elnökök ellen (JFK, Abraham Lincoln, James Garfield, Thomas Jefferson és Andrew Jackson elnök merénylők célpontjaivá váltak, de Thomas Jefferson-nak és Andrew Jackson-nak sikerült túlélni az esetet).
Közvetetten az érdekérvényesítő szervezeteiken keresztül irányítanak - Bilderberg-csoport, EU, IMF és Trilaterális Bizottság.
A cionisták érdekérvényesítő szervezeteit majdnem ki is hagytam. De remélem, nem kell őket bemutatnom.
IMF irányítása:
-ők határozzák meg hogy milyen adózási rendszer legyen nálunk (Népszabadság és a HVG írta, hogy az IMF el akarta töröltetni az egykulcsos adózási rendszert)
-az MNB függetlenségéről is ők határoznak (HVG, NOL írta, hogy az IMF csak akkor lesz, ha az MNB független marad)
Azt azért egyszer magyarázza el nekem valaki, hogy miért kell a kamatokon kívül bármi egyéb dolognak is megfelelni? Nekem nem világos. Ha valaki ad kölcsön valakinek, akkor szedje a tőkét és kamatait, de hogy még egyéb más követelései is legyenek, ez nekem magas. Hogy van ez, és miért van ez?
Richard C. Holbrooke akaratán kívül elárulta az Indexnek, hogy a Bilderbergerek erőltették Magyarországra a kétes sikerű Bokros-csomagot. Azt kihagyja a cikkíró, hogy Holbrooke Bilderberg tag is volt.
A 168 Menóra is megírta, hogy a Bilderberg-gyűléseken találták ki a minket irányító EU-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!