Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak szerintem nem normális ez?

Csak szerintem nem normális ez?

Figyelt kérdés
[link]
2012. febr. 13. 19:08
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%

"hogy edződjön az agyad az információk befogadásához és felidézéséhez"

Meg az információk azonnali érvényű és végleges elfelejtéséhez. Arra pedig nagy szükség van...

2012. febr. 13. 22:32
 32/34 anonim ***** válasza:

Soha az életben nem használtam a differenciálszámítást, nem integráltam, nem deriváltam, mégis másfél évig tanultam matematikát, és ezzel kínlódtam.

Szegényebb vagyok emiatt? Nem.

Gazdagabb? Nem.

Mi lenne ha több szakmai órám lett volna ehelyett?

Szegényebb lennék? Nem.

Gazdagabb? Nem.

Akkor?

2012. febr. 13. 23:19
 33/34 anonim ***** válasza:

@22:31: Attól, hogy eddig nem kellett, honnan tudod, hogy esetleg mondjuk holnap nem fog kelleni?

Esetleg előre látod a jövőt, mert igencsak szakmába vág egy mérnöknél a matematika ezen ismerete is.

2012. febr. 14. 02:04
 34/34 anonim ***** válasza:

Lehet szidjátok az USA-t de az ő oktatási rendszerük részben előnyösebb.Egy érettségizett magyar kenterbe vág egy érettségizett amerikait , de egy egyetemet végzett amerikai kenterbe ver egy egyetemet végzett magyart.Ők tényleg csak azt tanulják amit használni is fognak.Ott a mérnökök csak a szakmába vágó matematikai dolgokat tanulják de azokat keményen ,a differencia számítást , analízist meg egyéb bohócságokat nem tanulnak ,mivel ahogy az egyik válaszoló is megmondta , soha nem fogja használni.Ők a gyakorlatra , szemléltetésre mennek rá.

És ezért sikeresebb az angolszász oktatási rendszer mint a magyar.A magyar tanítja a sok felesleges lexikális tudást és a gyakorlati dolgokat elhanyagolja.

Sok amerikait is ismerek és érdekes módon mindegyik tudja hol van Európa , Magyarország és hogy Párizs nem egy kontinens.Hülyék minden országban vannak , nem mind1 milyen iskolába jártak és milyen környéken laknak.

2012. febr. 14. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!