Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » HELP! Most jöttem a fogászatró...

HELP! Most jöttem a fogászatról, szerintem nem jól csináltak valamit! Ez normális?

Figyelt kérdés
Egy hónappal ezelőtt elmentem mert fájt a fogam, ők adtak tömésre időpontot (Mára). Elmentem, és 2 lyukas fogam van, az egyik picit megcsinálta, a másikhoz meg hozzákezdett, és azt mondta óóó hát nem gondoltam volna hogy ilyen mély, és abba hagyta! Kifúrta, de nem tömte be.Adott egy másik időpontot 23.-ára! Haza jöttem és azóta fáj a fogam, és nagyon érzékeny lett, elég ha a nyelvem is hozzáér, már fáj!Elfog múlni,vagy milyen gyógyszert vegyek be? Normális hogy így hagyta a fogorvos és nem tömte be? A tükörbe megnéztem és csinált egy lyukat, kifúrta.
2012. febr. 9. 15:52
 1/10 anonim ***** válasza:

nem, nem normális

miért nem tömte be vagy gyökérkezelte, ha azt látta szükségesnek? Menj másik dokihoz, aki el is lát, nem csak megbolygat egy fájó területet, 23-ig még nagyon sok idő van, addig nem lehet folyamatosan fájdalomcsillapítón élni. Mivel indokolta, hogy nem tömi be?

2012. febr. 9. 15:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Semmi indokot nem mondott, kifúrta és utána ezt mondta "nem gondoltam volna hogy ilyen mély" és adott 23.-ára időpontot tömésre. Szerintem sietett, mert 2 órára volt időpontom, és így is több mint fél órával utána szólítottak. Ott még nem is fájt ennyire... Jobb lett volna ha addig hozzá sem nyúl, mert előtte nem fájt ennyire.
2012. febr. 9. 16:04
 3/10 A kérdező kommentje:
Direkt mondtam neki hogy melyik fáj, de ő ennek ellenére a másikat csinálta meg, ami még nem fájt...
2012. febr. 9. 16:08
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez abszurd!!! Ilyen a világon nincs, ha mégis keress egy nomrális orvost,mert ez....

nem akarod megosztani velünk melyik rendelő ez? csak,hogy még véletlenül se menjek oda

2012. febr. 9. 16:42
 5/10 A kérdező kommentje:
Egy falusi rendelő. :S
2012. febr. 9. 17:21
 6/10 anonim ***** válasza:
A rendelőkben ez van. Kiszúrnak a beteggel. Nekem is tönkretettek fogamat, mert nem akart vele dolgozni. Csak a privát orvosnak érdeke, hogy jó legyen a fog.
2012. febr. 9. 17:21
 7/10 anonim ***** válasza:

Minimum ideiglenessel be kellett volna tömnie!

Az viszont nem igaz, hogy a mágándoki=jó doki.

Magánorvosban is van éppúgy balf..., mint "sztk"-ban normális, lelkiismeretes.

2012. febr. 9. 19:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Menj el egy másik dokihoz, én sem vagyok megelégedve az enyémmel, de ez az eljárás felfoghatatlan!

Ne menj vissza hozzá, és ne is várj a foggal, menj mihamarabb.

2012. febr. 9. 21:09
 9/10 anonim ***** válasza:
mármint egy másik fogorvoshoz
2012. febr. 9. 21:10
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet véletlenül hogy gyökérkezelte és most nyitva kell maradnia még egy pár alkalomig?
2012. febr. 11. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!