S. O. S.! Most jöttem a fogászatról. Meddig vérzik a fogam helye?
Figyelt kérdés
Most húzták ki az egyik hátsó fogamat. Jó 20-25 perce vagyok itthon, 15 perc után vettem ki a vattát amit a doki a fogam helyére rakott. Már öklendeztem tőle, muszáj volt kivennem. Azóta is vérzik a fogam, lenyelni nem akarom, zsebkendőbe köpdösöm ki. :(
Meddig fog vérezni? :(
21L :(
2012. febr. 3. 08:49
1/3 A kérdező kommentje:
Hol pirosabb, hol halványabb.
Menjek vissza?! Azt mondta a doki, ha nagyon vérezni fog, a szájsebészetre kell mennem. :(
2012. febr. 3. 08:51
2/3 anonim válasza:
Egyideig még vérezhet enyhén, ne szivogasd, ne öblögess, köpd ki, 1-2 órát szokott vérezni utána, persze ha nagyon beindul, akkor össze kell varratni.
3/3 A kérdező kommentje:
Visszamentem a dokihoz, azt mondta normális mennyiségű a vérzés. Kb 40 zsepit köptem tele vérrel, valahogy nem érzem normálisnak. Szerencsére elállt mire visszaértem a dokihoz.
2012. febr. 3. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!