Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mammut fogászatról vélemények?...

Mammut fogászatról vélemények? Valaki fehérítette ott a fogait? Mi a véleményetek a kuponos fogfehérítésről?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra vagyok kíváncsi :) Bocs, hogy ide írtam, de itt nagyobb az esélye, hogy választ kapok.
2011. nov. 7. 18:54
 1/4 anonim válasza:
100%

A mammut fogászat egy sokk volt!:-)

A fogdoki egy indiai származású 30 év körüli csajszi és kiskorú ázsiai lánynak kinéző asszisztense.Eszméletlen volt,méregdrágán dolgozik és 4 órán át gyökérkezelte a fogam nem túl sok tapasztalattal.

2011. nov. 21. 15:39
 2/4 anonim válasza:
Nekem sem jött be. Korábban már fogkőeltávolításos kupont váltottam be ott. Elég drasztikus volt a csaj, meg kezdőnek tűnt, de végülis megcsinálta. Ennyiért gondoltam rendben van. A fogfehérítés viszont rosszabb élményt hozott. Nem néztek indulószínt és mi lett belőle. A lámpázás alatt 15-17 percig teljesen magamra hagytak a rendelőben - rosszul voltam, nem tudtam jelezni, csak a 17 perc lejárta után, hogy nem bírom tovább, hagyjuk abba. (Így a 3. etapra már nem is került sor). Ráadásul az íny és az új fogszín között látszik egy csíkban a fogam eredeti színe, ami nem túl esztétikus ugye. Szóval lehet, hogy én csak kifogtam, de sorozatgyártást csinálnak, túl sok jóra szerintem ne számítsatok.
2012. febr. 13. 10:45
 3/4 anonim válasza:
Én is kuponos akcióban kerültem Babekhez, és csak jót tudok elmondani róla. Több elit klinikán jártam előtte egy koronával (2-es fog), többen az első 6 fogat lecsiszoltattaák volna, hogy egységes képet építsenek elöl, mások implantátumot javasoltak 580 ezerért, míg Babek kedvesen, mosolygva, korrekt módon egy olyan koronát csinált nekem, hogy megszólal. Nagyon elégedett vagyok vele. Még amikor mondtam, hogy egy másik fogam esztétikailag nem tetszik és arra is építhetne egy koronát, elutasította, és mondta, hogy ép fogat nem csiszolunk, csak ha nagyon indokolt, vagy ronda. Nem a pénzért csinálja, első az ügyfél elégedettsége és érdeke. Nagyon rendes srác!!!
2013. jún. 14. 00:43
 4/4 Batyu80 válasza:
3 fogamat tömték, ebből 2 érzékeny volt tömés után visszamentem , azt mondták hogy gyökér kezelni kell. Elmentem röntgenre, ott azt mondták hogy rossz a tömés, elmentem másik fogászatra, ott is azt mondták. Kicseréltettem a 2 érzékeny tömést, azóta tökéletes. Nem kellett gyökér kezelni. Szakmailag nem állnak a helyzet magaslatán, ráadásul még 2 fogamat tömni akarták, amire a másik fogászaton azt mondták hogy semmi baja. Mindez nem is olcsó.
2018. márc. 1. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!