Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit tudtok a fogfehérítésről?

Mit tudtok a fogfehérítésről?

Figyelt kérdés
Árakat, és azt, hogy miért károsítaná nekem és milyen mértékben az ínyemet, mivel még nem vok felnőtt. 14/F
2010. jún. 28. 23:32
 1/5 anonim ***** válasza:
A fogak nem fehérek mindenkinek más árnyalatú. Miért kell egy fognak porcellánszerűnek lenni?Ezis egy beképzelt baromság ami ráadásul káros hiszen kémiailag meg kell változtatni a fogat. Az mire jó? Vegyszerekkel kell kezelni.
2010. jún. 29. 00:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Én sem szeretném elvégeztetni, de még kissebb koromban az istennek nem tudtak rávenni a fogmosásra, így már eléggé sárgák.
2010. jún. 29. 08:50
 3/5 anonim ***** válasza:

jééj nem károsit semmit... -.-

az árát most nem tudom, de mindenhol más és más az egyszer biztos.

krémeet kennek a fogadra és kék fénnyel világitják meg, vissza kell járni jópárszor és igy mindig fehéredik.

a fogfehéritős fogkrémek MIND kamuk! blanx,signal és társai...

ha van kérdésed irj privibe!

2010. júl. 1. 01:03
 4/5 anonim ***** válasza:

ja és még valami:

ha utána nem vigyázol a fogaidra ugyanúgy visszasárgulnak elég hamar...

cigi,kávé,tea, stb-t felejtsd el!!

2010. júl. 1. 01:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Azt, hogy nagyon drága és nem tartós (fogászaton), ami olcsó az meg nem ér semmi (fogkrémek).

Ráadásul hülyeség. Minél sárgább egy fog, annál erősebb. Még akkor is, ha nem túl esztétikus. Azt hiszem a kálciumtól, de nem vagyok biztos benne, nem akarok hülyeséget mondani. A lényeg, hogy fogfehérítésnél ezt az anyagot vonják ki a fogakból, és ugyan szép fehér lesz, de sanszos, hogy gyengébb és érzékenyebb is.

Nekem is sárgák, hiába mosom. Ezt örököltem, ráadásul a cigi-kávé kombó sem tesz jót neki. Egy tanácsot tudok csak adni, a szódabikarbónás fogmosás. Nedves fogkefére ráteszel egy kicsit, és azzal mosod meg. Láthatóan fehérebb lesz (persze ez sem tartós). DE ezt csak ritkán szabad csinálni, mert ez is irtó káros, csak akkor, ha fontos (fényképezés, esküvő, verseny:D), mindennapos használatra SEMMI ESETRE SE. Jobb az egészséges sárga fog, mint a fehér protkó. :D

2010. júl. 1. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!