Nagyon fontos, tudtok nekem segíteni? (lent)
Figyelt kérdés
bal oldalt alul, hátulról a 3. ami nagyon fáj. olyan mintha egy barna csík lenne rajta felül, de egy kicsi lyuk is van rajta. nekem fogorvos fóbiám van. 2x voltam fogorvosnál kiskoromban, amikor kihúzták anno a tej rágófogamat. na már most, mivel kegyetlenül fáj ez a fogam, így kénytelen vagyok elmenni. nem úgy fáj, mint egy lyukas fog, hanem mintha az idegek hasítanának bele. szerintetek mit fognak vele csinálni? fogják fúrni? és ha fúrják, az fáj? lécci segítsetek, nagyon félek.
14/L
és ne nevessetek ki mert 14 éves koromra félek a fogdokitól lécci. előre köszönöm:)
2011. szept. 28. 14:53
1/3 anonim válasza:
figyelj, inkább fúrják ki, fájjon abba a fél órában amikor megcsinálják, de utána már nme fog!!! Megéri! Igen fognak fúrni valószínűleg, majd betömik, és fájni is fog nygon, sőt mivel sokat várátál, lehet, hogy lesz gyökérkezelés is, de ha még többet vársz, mégjobban fog fájni. Ne feledd fél óra fájdalom, de utána nem fog!!!!
2/3 A kérdező kommentje:
akkor a fúrás nagyon fáj?? a barátnőmnek is fúrtak már, és neki nem fájt. nekem már gyökérkezeltek, és az nem fájt, de a fúrástól nagyon félek.
2011. szept. 28. 15:13
3/3 anonim válasza:
attól függ milyen a lyuk, ha nem régi, akkor meg sem érzed, viszont, ha már évek óta tartogatod, akkor bizony az ideg is akár lemehet a fúró, és nagyon nagyon fáj. De nyugi eegyser fáj, utána soha többet tényleg! Nekem 3 tömésem van, abból 2 nagyon fájt, mert a széle is letört, és sokáig nem mentem el orvoshoz.. 4éve megvannak, és semmi baj velük, azóta se fájt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!