Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Torokfájásra mit tudtok...

Torokfájásra mit tudtok javasolni? (Lent)

Figyelt kérdés
Nem nagyon szeretnék gyógyszert szedni, júniusba vették ki a mandulámat, és rengeteg gyógyszert kellett szednem, úgyhogy valami házi dolog kéne.
2011. aug. 9. 07:30
 1/5 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekelne
2011. aug. 9. 08:09
 2/5 anonim ***** válasza:
mézes pálinka... nekem mindig az teszi rendbe a torkom :) Bár mandula műtét után, nem tudom, hogy miket lehet egyeltalán szedni, meg mit nem... :s
2011. aug. 9. 11:41
 3/5 anonim ***** válasza:
én hagymalevest szoktam enni,mézes kamillateát inni,mert az meg antibakteriálisan hat.
2011. aug. 9. 12:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hát sajnos pálinkát még nem nagyon iszok/ihatok, 13 vagyok...de nem rossz ötlet, majd később:)Megpróbálom a hagymalevest, meg a teát, nem lenne jó így sulira megbetegedni...:/
2011. aug. 10. 07:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Nézz utána az immunerősítés egyik fajtájának, a vitamin-terápiának. dr Lenkei Gábor: Cenzúrázott egészség c. könyvét javaslom elolvasásra, nagyon érdekes adatokat tudhatsz meg belőle. Nem is sejted, milyen egyszerű egészségesnek maradni, csupán pótolni kell a táplálékainkból HIÁNYZÓ vitaminokat.

Saját tapasztalat: ha gyakran fáj a torkod, akkor először próbálj meg szedni C-vitamint, persze nem a gyógyszeripar által javasolt mennyiségben, hiszen nekik nem érdekük hogy te meggyógyulj. A szükséges mennyiségekről is kapsz információt a könyvből, országszerte sok üzlete van, ahol hozzá tudsz jutni ezekhez a természetes készítményekhez.Azonkívül az A+D-vitaminja nagyon jó, a nyálkahártyák állapotának javulása érhető el vele.

2011. aug. 10. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!