Migrénes fejfájásom van kb.20 éve. Eddig Quarelint szedtem, csak ez volt rá jó. Tudtok javasolni valami más hatásos szert? Lehet gyógyhatású, növényi alapú is. Melegfrontra is érzékeny vagyok. Ja és férfi.
Miután a Quarelin vényköteles lett, nekem azóta a Nurofen Forte ami hasonlóan hat,de nem minden esetben,csak ha enyhébb a fejfájás.
Ha nagyon erős a migrén, akkor Relpax ,de ez is vényköteles,és elég drága.
Érdemes ezt a "rohamgyógyszert" felíratni neurologián (előtte kivizsgáltatni a migrén okát),és migréneseknek mindig maguknál tartani.
Ha esetleg a migrén nyaki gerinc problémából ered,akkor a Seractil is jó fájdalomcsillapító lehet.
De nyilván,ez mind egyénfüggő,emiatt kell a neurologiai kivizsgálás.
Vannak gyógyszerek,amiket rendszeresen szedve a migrén száma lecsökkenthető ( Divascan,Teperin,Topepsil..stb),de sokat kell próbálkozni,kinek mi hat.És ezeket minden nap be kell venni,sok a mellékhatásuk is...egyénfüggő.
Sajnos nekem egyik sem hatott, így maradt a fájdalomcsillapítás alkalomadtán,ha jön a migrén ( Relpax).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!