Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak szerintem nem normális ez?

Csak szerintem nem normális ez?

Figyelt kérdés
[link]
2012. febr. 13. 19:08
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
Ebben az országban ez teljesen normális.
2012. febr. 13. 19:20
 2/34 anonim ***** válasza:
49%
Mármint a cikk? Az szerintem is hülyeség.
2012. febr. 13. 19:21
 3/34 A kérdező kommentje:
Igen a cikkre gondoltam. Mintha valami elmebeteg írta volna.
2012. febr. 13. 19:26
 4/34 anonim ***** válasza:
Igaza van az írónak.
2012. febr. 13. 19:27
 5/34 anonim ***** válasza:
71%
Hülyék vagytok. Annyi felesleges, szar dolgot tanítanak nekünk, aztán még csodálkoznak, hogy egyeseknek a hétvégi lerészegedés kikapcsolódás. Ha talán nem tömnének belénk minden szart odabent, akkor magunktól is megfognánk egy könyvet, mint régen...
2012. febr. 13. 19:28
 6/34 anonim ***** válasza:
Van némi igaza azért az írónak, de azt sem szabad elfelejteni, hogy nincs mókuskerék mókus nélkül.
2012. febr. 13. 19:30
 7/34 anonim ***** válasza:
48%

Nagyon rossz az oktatási rendszerünk.

Mindenki a fiatalokat hülyézi le nem tanulnak meg órán facebookot használnak , játszanak , rajzolnak leveleznek.

Na és miért játszanak a fiatalok órán a telefonnal meg a facebookkal?Mert nem az érdeklődési körüknek megfelelő az óra.Aki vegyész lesz annak csak csökkentett órában kellene tanulnia a történelmet irodalmat meg az olyanokat melyek nem kapcsolódnak a vegyész szakmához.Egy történész mikor fog exponenciális függvényekkel foglalkozni a munkája során?Egy programozó mikor fog novellát elemezni?

Én sem támogatom hogy facebookkal ütik el az óra idejét de az okot is meg kell vizsgál és nem egyből rámondani hogy az fiatalok hülyék mind.

Nem azt mondom hogy ne tanuljon a vegyész történelmet vagy biológiát , félre értés ne essék.Csak tanulja az alap történelmet és biológiát.Azért hogy minél többet tudjon foglalkozni a vegyész tantárgyakkal.Egy dologhoz értsen de ahhoz nagyon.

2012. febr. 13. 19:36
 8/34 anonim ***** válasza:
17%
Sztem ez a cikk egyáltalán nem hülyeség. Én is így gondolom. Egy csomót tanultam még általános után, van érettségim és technikusi végzettségem és egy gyárban nyomom mert nem vesznek fel sehova. Bár 8. után elmentem volna egy szakmát megtanulni. Nekem azt senki ne magyarázza meg, hogy pl ének órára szükség van középiskolában. Nekem volt, 4 évig! De minek. És sok más tantárgyból is olyan dolgokat kell megtanulni aminek sok értelme nincs. Helyette inkább az diákokat az életre kellene felkészíteni, hogy mekkorát fog szopni ha végez az iskolával.
2012. febr. 13. 19:37
 9/34 anonim ***** válasza:

8 éven keresztül:

- énekóra (haszna a lóf*szhoz hasonlítható)

- rajzóra (haszna a lóf*szhoz hasonlítható)

- hittanóra (haszna a lóf*szhoz hasonlítható)

2 évig:

- latin (haszna a lóf*szhoz hasonlítható)

- filozófia (haszna a lóf*szhoz hasonlítható)

Na ez egy fantasztikus oktatási rendszer.

DE. De. Próbálj meg elhelyezkedni bárhol rendes iskola nélkül. Esélyed sincs, öcsém.

2012. febr. 13. 19:42
 10/34 anonim ***** válasza:
60%
Elég komoly képzavarban van maga az író is a közoktatási rendszerrel kapcsolatban, szegény már azt sem tudja kit szidjon. Valószínűleg valami másnapos tini aki rossz lábbal kelt fel.
2012. febr. 13. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!