Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Holokauszt előadás; adnátok...

Holokauszt előadás; adnátok tippeket?

Figyelt kérdés

Holokausztról tartok előadást; hogyan kezdjek bele? Mennyire tehetek drasztikus képeket? Mikre térjek ki?

18 éves körüli korosztálynak lesz.

Hasznos oldalak?

A zsidók első deportálásáról kevés anyagom van, arról, hogy hogyan kezdődtek az üldözések, és a gugli oldalak sem az igaziak, ill. nem tudom melyik a leghitelesebb.

A téma maga nagyon nagyon érdekel, jártas vagyok benne, mégis most úgy érzem, túl kényes előadásba kezdtem. :/

2012. jan. 23. 19:32
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a hosszú tanácsot! :D Sokat segítettél, ment a zöld kezecske!

Azért mondtam túl kényes témának, mivel elég jól ismerem a közönséget. Köztük nagyon sokféle ember van, ismerek közülük olyanokat, akik magukat náciknak nevezik, ismerek olyanokat, akiket egy durvább kép is sokkol, vagy akik teljesen bele tudják érezni magukat az áldozatok akkori helyzetébe. Véleményt sajnos ezért sem akarok belekeverni, azt hiszem, a tényeknél fogok maradni.

Nagyon sokat segítettetek, még egyszer köszönöm!

2012. jan. 24. 15:22
 12/36 anonim ***** válasza:
47%
azt ne felejsd ki hogy abban a kis helységben naponta 10000 kivégzés volt és ritka modon a ciklon-b se hagyott a fémen nyomot
2012. jan. 24. 16:46
 13/36 anonim ***** válasza:
37%

„akik teljesen bele tudják érezni magukat az áldozatok akkori helyzetébe”

Én a németek helyzetét jobban át tudom érezni.

2012. jan. 25. 04:29
 14/36 anonim ***** válasza:
54%

Helyes, ha a tényejnél maradsz, de nem értek egyet azzal, hogy a nácik miatt nem mondassz véleményt.

"Vétkesek közt cinkos, aki néma" ( Babits Milály: Jónás könyve )

A "kétkedô vegyészek" fejtegetéseit rég megcáfolták komoly szakemberek, érdemes ennek is utánanézni és röviden meemlíteni. Elég annyi, hogy hol érhetô el a cáfolat. ( Akit érdekel )

Sok sikert!

2012. jan. 25. 14:19
 15/36 A kérdező kommentje:

Majd meglátom még hogy alakul. :) Azért sem mondok saját véleményt, mert sok minden van, ami kérdőjeles; magam sem tudok hol állást foglalni - mostanában ahogy készülök egyre inkább húz erre, majd arra az eszem és a szívem.

Majd leírom hogy sikerült, jövő héten lesz! :) Köszi a segítségeket!

2012. jan. 25. 14:27
 16/36 anonim ***** válasza:
Ilyen témában tényleg nem érdemes véleményt mondani, a legjobb amit tehet az ember ha többféle megközelítés szerint is bemutatja a dolgokat.
2012. jan. 25. 19:14
 17/36 anonim ***** válasza:
lyen témában - és fôleg ilyenben - a legjobb amit tehet az ember ha EMBERI megközelítés szerint mutatja be a dolgokat.
2012. jan. 26. 00:17
 18/36 anonim ***** válasza:
47%

nneddudgi

kétkedő vegyészek... vicceske vagy! Azért itt enyhén több kérdőjel van mint a "kétkedő vegyészek" akiket amúgy a nézeteikért börtönre ítéltek, a bizonyítékaikat meg azért nem vették figyelembe, mert a holokauszt "nyivánvaló dolog". Ennyit erről.

2012. jan. 26. 01:59
 19/36 anonim ***** válasza:
58%

Gondolkozóó

Ha a holokausztról van szó, soha nem vagyok "vicceske".

Mint írtam korábban, a "kétkedő vegyészek" "bizonyítékait" komoly, tudományos fokozattal és elismertséggel rendelkezô szakértôk rég MEGCÁFOLTÁK, ezért nem vették figyelembe azokat.

Ami a börtönt illeti, a demokratkus államok törvényei általában tiltják és büntetik az uszítást és a totalitárius állami berendezkedés eszméinek hirdetését. Többek között a véleménynyilvánítás szabadságának védelmében, mert a totalitárius államok igen erôsen korlátozták a véleménynyilvánítást.

Aki olyamit tesz, ami az adott állam büntetôtörvénykönyve bûncselekménynek nyilvánít, annak számolnia kell azzal, hogy megbüntetik.

2012. jan. 26. 21:12
 20/36 anonim ***** válasza:

Ezt jó, hogy írtad, mert eszembe jutott valami.

Auschwitzban a legtöbben az Auschwitz 3 - ban voltak, ami munkatábor volt, a BUNA gyár. Sokkal többen voltak itt, mint az 1 - es és 2 - es táborokban.

Erről nem szoktak beszélni, pedig érdekes.

2012. jan. 26. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!