Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért csak Hitlert "csesztetit...

Miért csak Hitlert "csesztetitek"?

Figyelt kérdés
Ott volt Sztálin ő mennyi embert ölt meg??? Sokkal többet, mint Hitler. Miért csak arra emlékeztek, hogy Hitler koncentrációs táborokat hozott létre???? Ott voltak az amerikaiak meg azt hiszem a franciák nekik előbb voltak ilyen táboraik, mint Hitlernek. Igaz a háború utolsó éveiben megzavarodott, de akkor is. Sok mindent vitt véghez. Miért folyton őt veszítek elő??? Sok szörnyű dolog történt már a történelmünkben érdekes azok nem voltak brutálisak???

2011. dec. 6. 18:50
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
46%

"Ott volt Sztálin ő mennyi embert ölt meg??? Sokkal többet, mint Hitler. "

Sztálin sok ember haláláért felelős, bár kevesebbért, mint Hitler.

"Miért csak arra emlékeztek, hogy Hitler koncentrációs táborokat hozott létre?"

Honnan veszed, hogy CSAK arra szoktak emlékezni? Nézz már kicsit körül a neten vagy a valóságban, nem muszáj a fantáziáid közé bezárva élni.

"Ott voltak az amerikaiak meg azt hiszem a franciák nekik előbb voltak ilyen táboraik"

A britekre próbálsz utalni.

"Miért folyton őt veszítek elő?"

Most is te veszed elő. Ha nem tűnt volna fel, mindig ti "veszitek elő". Ha nem lenne annyi hülye Hitler-rajongó, akkor senki se foglalkozna annyit Hitlerrel, mint most.

2011. dec. 6. 18:55
 2/39 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező: téged miért zavar, hogy ha Hitlert (teljes joggal) megveti az utókor? Én vele együtt Sztálint is elítélem, de egyetlen tömeggyilkost sem ment fel a tény, hogy rajta kívül mások is tettek hasonlót.
2011. dec. 6. 18:58
 3/39 anonim ***** válasza:
41%
Sztálin kb 50 millió ember halálát okozta,Hitler kb 6 millióét.Kedves első,nézz utána,a kérdés jogos!
2011. dec. 6. 18:59
 4/39 anonim ***** válasza:
52%
Én másik oldalról közelíteném meg a témát. Hány Sztálint éltető/mosdató kérdést láttál eddig gyk-n? Mert Hitlerből minimum hetente(nyáron akár naponta) felraknak kettőt. Szóval ennyit erről.
2011. dec. 6. 19:29
 5/39 anonim ***** válasza:
59%

18:59

"Sztálin kb 50 millió ember halálát okozta,Hitler kb 6 millióét."

Mindkét szám légbőlkapott.

2011. dec. 6. 19:32
 6/39 anonim ***** válasza:
82%

19:29

"Én másik oldalról közelíteném meg a témát. Hány Sztálint éltető/mosdató kérdést láttál eddig gyk-n?"

Nullát. Sztálin általában két okból szokott szóba kerülni a GYK-n:

1) Valaki bizonygatja, hogy Sztálin gonoszabb volt Hitlernél, úgyhogy nem kellene Hitlert "csesztetni".

2) Valaki bizonygatja, hogy Sztálin zsidó volt.

2011. dec. 6. 19:34
 7/39 anonim ***** válasza:
11%
Sosem csesztettem, egyedül az Usát ítélem el.
2011. dec. 6. 19:34
 8/39 anonim ***** válasza:
64%

"Sztálin sok ember haláláért felelős, bár kevesebbért, mint Hitler. "

Rúgd ki a matektanárod!

2011. dec. 6. 19:35
 9/39 anonim ***** válasza:
30%

"Kérdező: téged miért zavar, hogy ha Hitlert (teljes joggal) megveti az utókor? Én vele együtt Sztálint is elítélem, de egyetlen tömeggyilkost sem ment fel a tény, hogy rajta kívül mások is tettek hasonlót."

Talán azért zavarja mert a tömeggyilkosok közül Hitler volt a legkevésbé tömeggyilkos. :)

2011. dec. 6. 19:36
 10/39 anonim ***** válasza:
42%

"Talán azért zavarja mert a tömeggyilkosok közül Hitler volt a legkevésbé tömeggyilkos. :)"

Szerintem meg inkább azért, mert hasonlóan sötét lelkületű, és fáj neki, hogy nem tudott még több zsidót a halálba küldeni.

2011. dec. 6. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!