Miért csak Hitlert "csesztetitek"?
"Ott volt Sztálin ő mennyi embert ölt meg??? Sokkal többet, mint Hitler. "
Sztálin sok ember haláláért felelős, bár kevesebbért, mint Hitler.
"Miért csak arra emlékeztek, hogy Hitler koncentrációs táborokat hozott létre?"
Honnan veszed, hogy CSAK arra szoktak emlékezni? Nézz már kicsit körül a neten vagy a valóságban, nem muszáj a fantáziáid közé bezárva élni.
"Ott voltak az amerikaiak meg azt hiszem a franciák nekik előbb voltak ilyen táboraik"
A britekre próbálsz utalni.
"Miért folyton őt veszítek elő?"
Most is te veszed elő. Ha nem tűnt volna fel, mindig ti "veszitek elő". Ha nem lenne annyi hülye Hitler-rajongó, akkor senki se foglalkozna annyit Hitlerrel, mint most.
18:59
"Sztálin kb 50 millió ember halálát okozta,Hitler kb 6 millióét."
Mindkét szám légbőlkapott.
19:29
"Én másik oldalról közelíteném meg a témát. Hány Sztálint éltető/mosdató kérdést láttál eddig gyk-n?"
Nullát. Sztálin általában két okból szokott szóba kerülni a GYK-n:
1) Valaki bizonygatja, hogy Sztálin gonoszabb volt Hitlernél, úgyhogy nem kellene Hitlert "csesztetni".
2) Valaki bizonygatja, hogy Sztálin zsidó volt.
"Sztálin sok ember haláláért felelős, bár kevesebbért, mint Hitler. "
Rúgd ki a matektanárod!
"Kérdező: téged miért zavar, hogy ha Hitlert (teljes joggal) megveti az utókor? Én vele együtt Sztálint is elítélem, de egyetlen tömeggyilkost sem ment fel a tény, hogy rajta kívül mások is tettek hasonlót."
Talán azért zavarja mert a tömeggyilkosok közül Hitler volt a legkevésbé tömeggyilkos. :)
"Talán azért zavarja mert a tömeggyilkosok közül Hitler volt a legkevésbé tömeggyilkos. :)"
Szerintem meg inkább azért, mert hasonlóan sötét lelkületű, és fáj neki, hogy nem tudott még több zsidót a halálba küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!