Én is egy értéktelen, tudatlan, turbómagyar vagyok apámmal együtt?
Apám 31 éve orvos, felnevelt 3 gyereket, anyám volt az első szerelme, hívő katolikus. Én is orvosnak tanulok és hiszek Istenben.
Emellett a Magyar Gárda tagjai voltunk mindketten a széttagolódásáig, a Jobbiknak mind a mai napig a tagjai vagyunk, és aktívan részt veszünk a munkájukban.
Mi is tudatlan, sz*r, civilizálatlan újnácik vagyunk, mint ahogy mondják a nemzeti oldalra?
Mert a melegség nem normális dolog, azért zavar.
"Miért kéne megjavulniuk? Mert te azt mondod?"
Ha a tv-d elromlik, minek javítod meg? Azért, hogy működjön...
"Egyébként azt se értem miért kell pofozkodni, de mindegy."
Ma is például ha néhány szülő adna egy nagy pofont az olcsó tiniribanc lányának, akkor talán nem lenne az.
"Tudod az embert az is minősíti kikkel vállal eszmei közösséget!"
Engem érdekelne, hogy te vajon milyen eszméket vállalsz fel...
Az utolsó hozzászólásod szerintem no comment...
Kb. ezzel meg is cáfoltad azt, amit előtte állítasz.
Méghogy nem gyűlölsz? Hiszen fröcsög a gyűlölet az írásaidból.
Mi az, hogy a melegség nem normális? Ki dönti el, mi normális?? Szerintem nem te.
És mi van a hitben tanított toleranciával? Hisz mindenkit "normálisra" nevelnél, aki nem olyan, mint te...
Ellentmondásos és erőszakos nézeteid vannak.
,,Mert a melegség nem normális dolog, azért zavar.
"Miért kéne megjavulniuk? Mert te azt mondod?"
Ha a tv-d elromlik, minek javítod meg? Azért, hogy működjön... "
A TV az enyém. A melegek viszont emberek és nem tárgyak, és nem az enyémek.
,,Ma is például ha néhány szülő adna egy nagy pofont az olcsó tiniribanc lányának, akkor talán nem lenne az.
"Tudod az embert az is minősíti kikkel vállal eszmei közösséget!" "
És te nem gyűlölködsz...
,,Engem érdekelne, hogy te vajon milyen eszméket vállalsz fel..."
Semmilyen pártnak nem vagyok tagja.
teljesen egyetértek veled kérdező, engem teljesen meggyőztél. Ezt tényleg csak így lehet.
Én is ezentúl ha jobbikos f@szkalapot látok szembejönni, akkora sallert kennek le neki, hogy attól biztos észhez tér - vagy ha attól nem, hát majd max a rákövetkezőktől. Persze egyáltalán nem gyűlöletből, hanem színtiszta keresztényi szeretetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!