Én is egy értéktelen, tudatlan, turbómagyar vagyok apámmal együtt?
Apám 31 éve orvos, felnevelt 3 gyereket, anyám volt az első szerelme, hívő katolikus. Én is orvosnak tanulok és hiszek Istenben.
Emellett a Magyar Gárda tagjai voltunk mindketten a széttagolódásáig, a Jobbiknak mind a mai napig a tagjai vagyunk, és aktívan részt veszünk a munkájukban.
Mi is tudatlan, sz*r, civilizálatlan újnácik vagyunk, mint ahogy mondják a nemzeti oldalra?
"Az viszont biztos hogy a náci Németországban is voltak művelt orvosok a pártban."
Ahhoz, hogy valaki a náci eszméket megértse eleve műveltnek kell lennie. Ha megkérdezel egy öt éves gyermeket a náci eszmékről (mesélsz neki Hitlerről és a második világháborúról) a gyermek azt fogja mondani ez egy borzasztó rossz dolog.
A felnőtt emberek egy bizonyos része is ezt mondja, mert vannak akik megrekedtek ezen a szinten. Ahhoz, hogy valaki a fajelméletet felfogja, átlássa miért volt szükség a népirtásokra, mindenképp szert kell tennie bizonyos ismeretekre, műveltségre. Az ostoba ember meg ragad azon a szinten, hogy ez rossz és rendszerint nem lát emögé és nem is fejlődik tovább.
Másrészt a kérdező kérdésére válaszolva:
Nem. A Jobbiknak vagy a Magyar Gárdának semmi köze a nácizmushoz, sőt épp ez ellen harcol, hogy végre minden ember egyenlő bánásmódban részesülhessen és ne legyenek faji, vagy bőrszín alapján kiváltságosok.
Mi az hogy nem lát mögé? A népirtásnak nem kell mögé látni. Nincs semmilyen mögöttes tartalom. Nincs semmilyen ok, amivel magyarázható bármilyen népirtás!
Éppen az a elmeháborodott aki bármit is egy népirtás mögé akar látni!
" hogy jön össze a katolikusság a Jobbik gyűlöletre alapozó politikájával"
A Jobbik nem nevel gyűlöletre, sőt épp ellenkezőleg. Jelenleg ők az egyetlenek akik tesznek is valamit a gyűlölet ellen.
A katolikusság viszont nagyon is összejön a gyűlölettel, nem is értem hol látod ebben a paradoxont. Az egész keresztény vallás Krisztus megkínzásáról majd megöléséről szól. És talán ha belegondolsz milyen módszerekkel (inkvizíció, kínzókamrák) vezették ezt be Magyarországon, megérted, hogy valójában a kereszténység a legvéresebb, leggyűlöletteljesebb vallás.
"ma 18:02"
Szerintem te rekedtél meg egy nagyon ostoba szinten. Egy olyan szervezett népirtásban mint amit a németek csináltak nincs egyetlen olyan momentum sem amit egy normális ember magáénak vallhat. És itt nem csak a zsidó népírásra kell gondolni, hanem bármelyik nem "árja" faj gyilkolására és persze a mentális betegek megölésére független attól melyik néphez tartoztak.
A fajelméletet nem kellene piedesztálra emelni mivel az eredendően rossz, és hibás, mivel minden nép az emberi fajhoz tartozik.
"ma 21:20"
A hazaszeretet nem abban merül ki, hogy valaki beáll a gárdába, kurucot olvas, lengeti az árpádsávos zászlót, és még sorolhatnám.
"hogy jön össze a katolikusság a Jobbik gyűlöletre alapozó politikájával,"
"hogy hívő katolikusként, hogy lehettek gárdisták és jobbikosok, mikor Jézus Krisztus arra tanított hogy szeressük egymást, és nem a gyűlölködésre. "
Én nem gyűlölök senkit, se cigányt, se zsidót, se b*zit, se drogost, semmiféle negatív ellenérzés nincs bennem, de az már más dolog, hogy szükségesnek tartok ellenük bizonyos lépéseket. Az ember is elveri a kölykét, ha valami olyat csinál.
"rossz szemmel néznek aki külföldi terméket vásárol"
Ez ránk tökéletesen igaz, amiből csak lehet, hazait veszünk.
"Éppen az a elmeháborodott aki bármit is egy népirtás mögé akar látni!"
A pszichológus szerint épeszű ember vagyok.
"módszerekkel (inkvizíció, kínzókamrák)"
A Bibliában sehol sincs benne, hogy ezeket csináljuk a hitetlenekkel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!