Én is egy értéktelen, tudatlan, turbómagyar vagyok apámmal együtt?
Apám 31 éve orvos, felnevelt 3 gyereket, anyám volt az első szerelme, hívő katolikus. Én is orvosnak tanulok és hiszek Istenben.
Emellett a Magyar Gárda tagjai voltunk mindketten a széttagolódásáig, a Jobbiknak mind a mai napig a tagjai vagyunk, és aktívan részt veszünk a munkájukban.
Mi is tudatlan, sz*r, civilizálatlan újnácik vagyunk, mint ahogy mondják a nemzeti oldalra?
18:02
"Ahhoz, hogy valaki a náci eszméket megértse eleve műveltnek kell lennie."
Nincsenek náci eszmék. Az állítólagos "náci eszmék" egyetlen könyvben vannak leírva, a Mein Kampfban, ami nem több egy önéletrajznál meg különféle brosúrákból összeszedett demagóg eszmefuttatások gyűjteményénél. Egy eszmerendszer ennél kicsit több.
21:00
A kurucinfót Goebbels szégyellte volna. A kurucinfó inkább Streicher szintje.
"ha már ennyire nem gyűlölöd őket akkor nem b*zi hanem meleg."
A szőlőt is mondhatom vitis-nek, akkor is szőlő marad.
Jaaa. Akkor téged is mondhatunk nem normálisnak de akkor is csak egy sz@r faszú kis takony fattyú maradsz aki olyan h*lye, hogy nem képes felfogni miért gondolják őt és kis retardált családját annak ami.
Csak magadnak mondasz ellent.
Hát azt leginkább te tudod eldönteni, hogy mik vagytok, és még mik nem.
Amiket leírtál jellemzésként, valójában összefüggéstelen adatok, ebből mi nem tudjuk - és én személy szerint nem is akarom - megállapítani, hogy "turbómagyar" vagy-e, vagy sem.
(Mi köze egymáshoz ezeknek a tényeknek: orvos, első szerelem, 3 gyerek, Magyar Gárda és hívő??? Én nem látok összefüggést...)
"Mi köze egymáshoz ezeknek a tényeknek: orvos, első szerelem, 3 gyerek, Magyar Gárda és hívő?"
Semmi. A kérdező a jobbikos logikai készségeit fitogtatja ezzel is.
,,Én nem gyűlölök senkit, se cigányt, se zsidót, se b*zit, se drogost, semmiféle negatív ellenérzés nincs bennem, de az már más dolog, hogy szükségesnek tartok ellenük bizonyos lépéseket. Az ember is elveri a kölykét, ha valami olyat csinál. "
Vagyis ,de gyűlölöd őket.
De áruld el, amikor a Jobbikos pajtásaid éppen gyűlölik a zsidókat, felszólalsz-e, hogy de barátaim, Jézus arra tanított, hogy szeressük egymást!
"Vagyis ,de gyűlölöd őket. "
Attól, hogy valakinek az apja adott egy pofont, az még nem gyűlöli őt. Ha nálatok így volt, egészséges családi körben nevelkedhettél.
"De áruld el, amikor a Jobbikos pajtásaid éppen gyűlölik a zsidókat, felszólalsz-e, hogy de barátaim, Jézus arra tanított, hogy szeressük egymást!"
Nem, mert nem gyűlölik őket.
,,Attól, hogy valakinek az apja adott egy pofont, az még nem gyűlöli őt. Ha nálatok így volt, egészséges családi körben nevelkedhettél.
"De áruld el, amikor a Jobbikos pajtásaid éppen gyűlölik a zsidókat, felszólalsz-e, hogy de barátaim, Jézus arra tanított, hogy szeressük egymást!"
Nem, mert nem gyűlölik őket."
A kettő teljesen más dolog.
Egyébként azt se értem miért kell pofozkodni, de mindegy.
Azt se értem mit zavarnak téged a melegek. Miért nem szereted őket és miért nem fogadod el őket?
Talán nekik is pofont akarsz adni, hogy megjavuljanak?
Miért kéne megjavulniuk? Mert te azt mondod?
Ja, és de. A Jobbikosok gyűlölnek mindenkit aki nem Jobbikos. Tessék körül nézni a neten, milyen szépeket írnak a pajtásaid.
Tudod az embert az is minősíti kikkel vállal eszmei közösséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!