Akik nagy magyarnak vallják magukat, azok miért teszik azt?
Figyelt kérdés
Miért kell hangoztatni, meg kimutatni (öltözködés, stílus, beszéd, stb.) hogy ők magyarok? Én is az vagyok, annak tartom magam 100%-ig, de én tudom is magamról, hogy az vagyok és nincs szükségem propagandára, hogy bebizonyítsam. Nem értem egyeseknek miért kell ezt a világ tudatára adni?!2011. aug. 12. 16:41
21/50 anonim válasza:
Az ember a viselkedésében Magyar, nem a pólójában.
22/50 anonim válasza:
Most nem értem kedves Kérdező miért zavar, ha valakinek teszem azt van egy címeres pólója. Ezzel a világon semmi baj nincs. Ne általánosíts légyszives mert az nagyon csúnya dolog.
23/50 anonim válasza:
Tudok helyesen írni, csak nem biztos hogy akarok. Számomra az élet túl rövid ahhoz, hogy egyszer-kétszer lenyomjam a shiftet, vesszőt vagy a pontot, esetleg az, hogy kitöröljem a helytelenül írt szavakat. Ha valaki ezért lepontoz akkor így jártam.
24/50 anonim válasza:
"Számomra az élet túl rövid ahhoz, hogy egyszer-kétszer lenyomjam a shiftet, vesszőt vagy a pontot, esetleg az, hogy kitöröljem a helytelenül írt szavakat. Ha valaki ezért lepontoz akkor így jártam."
Húúúúú.... És mondd, a seggedet azért kitörlöd? Vagy neked ahhoz is túl rövid az élet? :-D
Pedro
25/50 anonim válasza:
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:54
Szívemből szóltál :D Inkább magyaros pólót hordjon vki, mint amerikai zászlóst.
Amúgy a kérdező problémáit irigylem.
26/50 anonim válasza:
Én is hordok olyan pólót, ruhát amin látszik hogy szeretem a hazámat, Magyarországot. De ha nincs rajtam a póló akkor is szeretem amit te mondasz kérdező. Egyértelmű, hogy nem a ruha teszi az embert, de azért ne legyen megszólva valaki, mert a saját hazájának a címere díszíti a sapkáját. (egyszer volt ebből botrány hogy a gyerek fejéről az iskola igazgatója levetette a sapkát mert azon rajta volt a címer, egy turul madár és a zászló, ez véletlenül benne volt a tv 2 be de ki tudja hány ilyen eset volt még)
27/50 anonim válasza:
Én a helytelenül író válaszoló vagyok. Több hozzászólásom nincs de igazatok van, ha a pólómon mutatom, hogy magyar vagyok és a szivemben is érzem, akkor látszódjon az a helyesírásomon is.:)
28/50 anonim válasza:
Ej de lepontoztatok Ti nagy magyarok. :D
Hát a viselkedés már nem divat? Csak a póló? Hát legyen.
29/50 A kérdező kommentje:
Én nem szólom le, azt aki magyaros pólóba jár, de akkor az se szóljon már nekem be, hogy én nem vagyok, olyan magyar, mint Ő, mert én Adidas cipőben járok és nem 2.vh-ús magyar bakancsban!
2011. aug. 12. 23:16
30/50 anonim válasza:
Kérdező az utolsó hozzászólásoddal un. nagymagyarként egyetértek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!