Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magukat igaz magyarnak,...

A magukat igaz magyarnak, kereszténynek valló jobbik miért van a bevándorlók külföldiek ellen? Mikor.

Figyelt kérdés

Szent István állalapító királyunk Imre hercegnek írt intelmeiben megírta:

6. - az országba beköltözők befogadása és védelme!

"az egy nyelvű és egy törvényű ország gyenge és törékeny" (unius linguae uniusque moris regnum imbecille et fragile est).

...Mert amiként különb-különb tájakról és tartományokból jönnek a vendégek, úgy különb-különb nyelvet és szokást, különb-különb példát és fegyvert hoznak magukkal, s mindez az országot díszíti, az udvar fényét emeli, s a külföldieket a pöffeszkedéstől elrettenti. Mert az egy nyelvű és egy szokású ország gyenge és esendő. Ennélfogva megparancsolom neked, fiam, hogy a jövevényeket jóakaratúan gyámolítsad és becsben tartsad, hogy nálad szívesebben tartózkodjanak, mintsem másutt lakjanak. Ha pedig le akarnád rombolni, amit építettem, vagy szét szórni, amit összegyűjtöttem, kétségkívül igen nagy kárt szenvedne országod...

És miért vannak odáig annyira a magyarsággal, mikor:

A Kárpát-medencében végbenő népvándorlás következtében nem hiszen, hogy bárki is tiszta magyar lenne.

2011. márc. 9. 19:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szent István úgy értette hogy szívélyesen fogadjuk a vendégeket és így gazdagodjunk de nem úgy hogy több százezer oláh és szerb horda árassza el az országot. Mindenkiben van magyar vér felesleges ezen gondolkoznod mert ha te tiszta magyar vagy és ilyeneken jár az eszed akkor te már nem vagy jó magyar. Egyébként nem vagyok Szent István híve neki köszönhetően német lovagok vették át az irányítást és erőszakkal térítettek minket később rájött hogy mit tett de már késő volt. Imre herceget is valószínűleg német-keresztény lovagok ölték meg.
2011. márc. 9. 19:55
 2/17 anonim ***** válasza:
49%

"A Kárpát-medencében végbenő népvándorlás következtében nem hiszen, hogy bárki is tiszta magyar lenne."

Hát igen... itt bukik az egész felsőbbrendűségi elmélet

De majd mindjárt megmagyarázza neked egy Jobbikos, hogy miért :)

2011. márc. 9. 19:56
 3/17 anonim ***** válasza:
64%

ja és persze vannak ezek az újpogány nagymagyarkodók, akiket még a Jobbik sem tud kiszolgálni mindig ideológiailag:

egyik pillanatban igaz keresztények, másik pillanatban újpogányok, harmadik pillanatban muszlimbarátok! :D

2011. márc. 9. 19:58
 4/17 A kérdező kommentje:
Igazából ezen azért kezdtem el gondolkodni, mert magyar vagyok szerintem, annak is érzem magam, de valahol nem vagyok tiszta magyar, mert ükszülők, meg még előtte a családba fél német, fél szlovák, és még kun ős is keveredett. Ilyen szempontból én már megbuktam a rostán, holott sosem ápoltam ezeket a hagyományokat. Mindezek tetejében a férjem is külföldi...
2011. márc. 9. 20:00
 5/17 A kérdező kommentje:
Olyan helyen élek, hogy a jobbik cigány kérdéseivel-gondolataival egyet értek, ugyanakkor félek, elsősorban a férjem miatt, hogy mi lenne egy esetleges jobbik kormányzás esetén.
2011. márc. 9. 20:03
 6/17 anonim ***** válasza:
Kiváló példa vagy arra, hogy a Jobbikra elsősorban miért szavazna bárki is! (természetesen nem téged akarlak ezzel minősíteni)
2011. márc. 9. 20:06
 7/17 anonim ***** válasza:

"ugyanakkor félek, elsősorban a férjem miatt, hogy mi lenne egy esetleges jobbik kormányzás esetén."

Mondjuk azért a tisztesség kedvéért megjegyezném, hogy valószínűleg nem deportálná a párodat. :D

2011. márc. 9. 20:10
 8/17 A kérdező kommentje:

a cigányok miatt írod???

Mert én napi érintkezésben vagyok velük, velük dolgozom, és látom, hogy teszik tönkre az életüket, a gyerekeiket, mennyire lenézik a magyarokat. Nem dolgoznak, és a gyerekekbe is azt nevelik, hogy csak a 8 általános legyen meg, a segély miatt. Látom, hogy az állam tömi őket pénzzel, ingyen étel, könyv, ösztöndíjak aztán csak úgy buknak ki a középiskolából. Csak a játékgép, kártya, uzsora, behajtás meg prostitúció... Ezeket igen is meg kellene oldani. Az én gyerekemnek meg aki jó képességű, tisztességes dolgozó szülei vannak, neki nem jár semmi. Persze tisztelet annak a pár roma kivételnek.

2011. márc. 9. 20:14
 9/17 A kérdező kommentje:

nem deportálnák... sose lehet tudni. :-)

Néha felcsillan az értelem szikrája a gondolataikban, de sokszor olyan vad dolgokat mondanak, hogy szinte ijesztő...

2011. márc. 9. 20:16
 10/17 anonim ***** válasza:

Az, hogy most felsoroltad a cigányokkal kapcsolatos problémákat mire jó? Ezeket tudtanmmagamtól is!

"nem deportálnák... sose lehet tudni. :-)"

Ha te a Jobbik féle cigány megoldásokat preferálod,akkor mit fázol annyira a deportálástól? Végülis... :D

Na, mindegy én inkább hanyagolom ezt a kérdést!

2011. márc. 9. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!